Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Onkyo C-7030

Voor muziekliefhebbers die genieten van de concrete ervaring van het spelen van een fysieke bron behoudt de CD zijn blijvende aantrekkingskracht. Het plezier van cd's luisteren komt niet alleen uit het bladeren door een verzameling van schijven en het lezen van de liner notes. Het komt ook door naar uw muziek te luisteren in superieure kwaliteit.

De combinatie van hoogwaardige componenten en audio know-how van Onkyo, de C-7030 cd-speler zorgt voor een superieure weergave. De sleutel tot dit succes zit hem in het schoon houden van het audio-signaal tot aan de eindtrap. Om dit te bereiken gebruikt de Onkyo C-7030 een nieuwe hoge-pr

Lees verder

ecisie klok, deze verlaagd het aantal timing fouten drastisch. In combinatie met de originele VLSC ™ heeft de Onkyo C-7030 zo goed als geen last van ruis.

De Onkyo C-7030 wordt aangedreven door een enorme custom-built transformator die een schone en stabiele voeding levert. De Onkyo C-7030 is aantrekkelijk geprijsd en de bouwkwaliteit is uitzonderlijk. De 1,6 mm vlakke bodem van de Onkyo C-7030 draagt bij tot het verminderen van ongewenste trillingen, terwijl de slanke aluminium frontpaneel zorgt voor een elegante afwerking.

van € 299,- 249,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Onkyo C-7030

Type Speler
CD Speler
Weergave
Audio CD, CD-R, CD-RW, MP3 CD, en WMA CD
Uitgangen
 2x Digitaal audio (optisch en coaxiaal), 1x Audio analoog
Afmetingen (H x B x D)
 101 x 435 x 306 mm.
Gewicht
 5.3 Kg
Kleur
 Zwart of zilver
Garantie
 2 jaar

Video van de Onkyo C-7030

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.