Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Rotel CD11 Tribute

Rotel ontwerpt en produceert cd-spelers sinds de RCD-855 in 1989 werd gelanceerd en heeft sindsdien nooit meer teruggekeken. Daarom werd de mogelijkheid om in contact te komen met audiolegende Ken Ishiwata om een nog beter presterende model van de succesvolle CD11 te creëren gretig geaccepteerd door de ontwerpteams van Rotel. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van audio-engineering heeft Ken's samenwerking met Rotel iets heel speciaals gecreëerd: de CD11 Tribute-editie.

De CD11 Tribute omvat kritische wijzigingen aan de voeding, DAC-circuits en nauwkeurige selectie van componenten in het audiosignaalpad, wat ee

Lees verder

n groter gevoel van ruimte, verbeterde nauwkeurigheid, detail en echtheid van de audio oplevert. Ondersteuning van analoge en coaxiale digitale RCA-uitgangen, display op afstandsbediening, de CD11 Tribute zet de trotse traditie van Rotel voort en weerspiegelt de erfenis van Ken en zijn onvermoeibare inspanningen om audioproducten te leveren die ver buiten hun prijsklasse presteren.

449,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Rotel CD11 Tribute

Type Speler
Cd-speler
Weergave
CD
Uitgangen
RCA, Coax digital
Afmetingen (H x B x D)
98 x 430 x 314 mm
Gewicht
5,8 Kg
Overige
Ken Ishiwata Tribute
Kleur
Zwart, Zilver
Garantie
5 Jaar

Video van de Rotel CD11 Tribute

Gerelateerd aan Rotel CD11 Tribute

Rotel A11 Tribute
Rotel A11 Tribute Stereo versterker € 599,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.