Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Bowers & Wilkins 800 Series Diamond

De nieuwe 800 series Diamond bestaan uit de Bowers & Wilkins 802 D3, 803 D3, 804 D3, 805 D3, de HTM1 D3 en de HTM2 D3, ten slotte is er de 800 D3 deze wordt gelanceerd in de lente van 2016.

Volop verbeteringen

Bij de nieuwe 800 series Diamond wordt opnieuw de standaard voor high-end luidsprekerprestaties gezet. Het gerenommeerde Britse speakermerk zet al zo'n 40 jaar met iedere generatie van de 800 Series de standaard die veel luidsprekers proberen te volgen. De vernieuwingen van de Bowers & Wilkins 800 Series Diamond zijn zo ingrijpend, dat vrijwel ieder component anders is dan in de vorige generatie.

Er zijn maar liefst 868 verbeteringen doorgevoerd. Buiten de technologische veranderingen heeft ook het design een facelift gehad, de nieuwe 800 Series Diamond zien er eleganter en stijlvoller uit dan ooit te voren. Dit natuurlijk met een hoogwaardige afwerking en zorgvuldig gekozen materialen zoals we gewend zijn bij de 800 Series van Bowers & Wilkins.

Technologieën

Het Turbinehoofd bestaat uit één stuk aluminium, versterkt met interne straalvormige panelen, dit zorgt ervoor dat het geluid wat u hoort afgeschermd is van verkleuring door de behuizing.

Solid Body tweeter, de behuizing van de tweeter bestaat ook uit één stuk aluminium. Ook wordt er gebruik gemaakt van een verbeterd gel ontkoppelingssysteem. Het resultaat? Haarscherpe akoestische details.

Continuum conus
De midrange driver van de 800 Series Diamond heeft een volledige make-over gekregen. De nieuwe constructie is ontworpen om maximale stugheid te bieden, terwijl de ongewenste resonanties tot een absoluut minimum beperkt blijven door de tuned-mass dempers. Het resultaat hiervan is een enorme stap voorwaarts in het speakerontwerp met als resultaat een open en neutrale geluidsweergave.

Aerofoil conus
Voor de bas drivers is ook een compleet nieuwe conus ontwikkeld, deze bestaat uit verschillende diktes wat zorgt voor maximale stijfheid. Hierdoor klinkt de bas preciezer, meer gecontroleerd en levensecht.

Reverse-wrap behuizing
Hierbij zijn de voor- en zijkanten gevormd uit een prachtige welving deze worden bij elkaar gehouden door een achterkant van solide aluminium. De geluidsverspreiding wordt verbeterd terwijl de reflectie door de behuizing sterk wordt verminderd.

Luidsprekervoet
De voet van de nieuwe 800 Series Diamond zorgt voor nog minder resonantie. De voeten van de grotere 800 Series Diamond zijn voorzien van een rolmechanisme ideaal om de luidspreker makkelijk te verplaatsen. De luidsprekers zijn voorzien van geïntegreerde vloerspikes die eenvoudig omhoog en omlaag te zetten zijn met behulp van een tandwiel.

Diamond domes, sommige dingen veranderen niet
Hoewel vrijwel ieder component van deze serie opnieuw is uitgevonden, blijft het element dat de serie zijn naam heeft gegeven in ere gehouden; de Diamond Tweeter Dome. De diamanten domes blijven het toppunt van tweeter-technologie. Ze leveren ongekend akoestisch detail, natuurlijk en zeer ruimtelijk geluid.

Bron van innovatie met diamanten tweeters en verbeterd Kevlar.

Bowers & Wilkins 800 Series Diamond
Bowers & Wilkins 800 Series Diamond
Bowers & Wilkins 800 Series Diamond
Bowers & Wilkins 800 Series Diamond
Bowers & Wilkins 802 D3

Bowers & Wilkins 802 D3

Bent u op zoek naar een luidspreker die iedere noot loepzuiver laat horen? U bent niet van plan een luidspreker aan te schaffen die eigenlijk alleen in een professionele studio past? Dan is de Bowers & Wilkins 802 D3 Diamond de ideale speaker voor u.

Bowers & Wilkins 803 D3

Bowers & Wilkins 803 D3

De Bowers & Wilkins 803 D3 is de eerste in z’n soort: speciaal voor de akoestiek in huis, een full range luidspreker met studiokwaliteit.

Bowers & Wilkins 804 D3

Bowers & Wilkins 804 D3

De Bowers & Wilkins 804 D3 ziet er misschien traditioneler uit dan de andere speakers uit deze lijn, laat je hierdoor niet van de wijs brengen. De Bowers & Wilkins 804 D3 levert adembenemende akoestische transparantie.

Bowers & Wilkins 805 D3

Bowers & Wilkins 805 D3

De Bowers & Wilkins 805 D3 uit deze lijn is ook één van de meest revolutionaire. Van allerlei hoogwaardige technologieën voorzien, zoals nog nooit eerder gezien bij een speaker in deze klasse.

Bowers & Wilkins HTM1 D3

Bowers & Wilkins HTM1 D3

De Bowers & Wilkins HTM1 D3 is de ideale partner voor de grotere luidsprekers uit de 800 Series Diamond. Een centerspeaker speelt in een home theater een centrale rol voor het stemgeluid en dialogen.

Bowers & Wilkins HTM2 D3

Bowers & Wilkins HTM2 D3

De Bowers & Wilkins HTM2 D3 is de kleinste center uit de 800 Series Diamond. Het is de ideale partner voor de kleinere speakers uit deze reeks.