Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audio Analogue & PMC

Zaterdag 25 Augustus 2018 staat het luisterkasteel van Stassen Hifi volledig in het teken van de merken Audio Analogue en PMC. Iedereen is van harte welkom op het luisterkasteel in het Limburgse Tegelen om met deze merken (verder) kennis te maken

Italië ontmoet Engeland

Op deze Speciale Audio dag zijn de eigenaar van Audio Analogue, Giuseppe Blanda uit Italië, en de Nederlandse importeur van het Engelse PMC aanwezig om hun kennis van hun producten te delen met geïnteresseerden

Audio Analogue

Audio Analogue werd geboren in het prachtige deel van Toscane tussen Pistoia, Lucca en Pisa in 1995. De synergie tussen experts in high-fidelity, ingenieurs van gespecialiseerde electronica en verkoopmanagers met jarenlange ervaring vormde de basis van wat vandaag Audio Analogue is: een bedrijf, maar vooral een van de meest gerenommeerde merken in Italië en de rest van de wereld dat de smaakpapillen van de meest veeleisende audiofielen tevreden te stelt.

PMC

PMC is in 1990 opgericht door Peter Thomas van de BBC en Adrian Loader van FWO Bauch. De combinatie van kennis en een levenslange passie voor muziek leidde tot de productie van PMC’s eerste product: de BB5-A. Een actieve studio monitor. Dit ontwerp werd opgepakt door BBC Maida Vale en Metropolis Mastering en werd een wereldwijd referentie model gebruikt door Stevie Wonder’s Wonderland Studio, Prince, Hospital HDTV Broadcast London en voor gerenommeerde klassieke labels als Deutsche Grammophon, Decca en Harmonia Mundi.

Verschillende setups

Deze dag zullen er in totaal vijf verschillende sets worden opgesteld:


1. PMC Twenty5. 22 met de Audio Analogue AACento

2. PMC Twenty5. 23 met de Audio Analogue Puccini Anniversary

3. PMC Twenty5. 24 met de Audio Analogue Pegaso

4. PMC Twenty5. 26 met de Audio Analogue Maestro Anniversary

5. Mystery set

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 25 augustus tussen 11:00 en 17:00, inschrijving is niet noodzakelijk.

Stassen Hifi | Palazzo Luisterkasteel

Grotestraat 23, 5931 CS | Tegelen
www.stassen.nl

Audio Analogue & PMC

Audio Analogue & PMC
Audio Analogue & PMC
Audio Analogue & PMC
Audio Analogue & PMC
PMC Twenty5.23

PMC Twenty5.23

Als wellicht het meest elegante model uit de serie, neemt de PMC twenty5.23 de snelheid, transparantie en verfijning van de twenty5.21 en voegt hier een grotere bass en extra kracht aan toe. Het slimline design betekend niet dat de PMC twenty5.23 u niet kan beroeren.

Audio Analogue Puccini Anniversary

Audio Analogue Puccini Anniversary

20 jaar Audio Analogue, 20 jaar Puccini, deze twee dingen gaan hand in hand ... de Puccini, de eerste versterker en het eerste Audio Analogue-product en absolute mijlpaal van hifi-audio. De droom was om de beste Puccini ooit te maken, een product dat een keerpunt in de geschiedenis van Audio Analogue zou markeren en de weg zou tonen voor wat de producten van de toekomst zullen zijn, gemaakt met de bedoeling om top geluidsprestaties te geven, maar ook technisch zeer geavanceerd.

PMC Twenty5.24

PMC Twenty5.24

Heeft u een grote ruimte met net zo'n grote muzikale honger? Dan is de grootste twee-weg luidspreker uit de twenty5 serie wellicht iets voor u. De PMC twenty5.24 is in staat een gevoel van aanwezigheid te brengen waar u kippenvel van krijgt. Sluit uw ogen en u kunt de artiesten bijna aanraken.

Audio Analogue Pegaso

Audio Analogue Pegaso

De Audio Analogue Pegaso is een Pure Klasse A geïntegreerde buizenversterker met volledig gebalanceerde paden en push-pull configuratie. Voor het voorversterker gedeelte worden vier ECC88 buizen gebruikt. De eindtrap is voorzien van vier KT90 buizen

PMC Twenty5.26

PMC Twenty5.26

Het vlaggenschip van de twenty5 serie, de PMC twenty5.26 is tevens de best presterende. De middenbereik dome unit onthuld de kleinste details terwijl de substantiële basunit met vergrootte ATL een tastbaar basgeluid levert dat muziek en films tot leven brengt.

Audio Analogue Maestro Anniversary

Audio Analogue Maestro Anniversary

De Audio Analogue Maestro Anniversary werd geboren in de laboratoria van AIRTECH dankzij de ervaring die werd opgedaan met de ontwikkeling van het Puccini-jubileum. De basis lijkt erg op elkaar, maar met een belangrijk verschil: de versterkingsketting is volledig gebalanceerd van ingang tot eindtrap die ongebalanceerd wordt doorgegeven aan de luidsprekers. Hiervoor was een verdubbeling van versterkertrappen nodig.