Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

NAD M51

De NAD M51 DAC/digitale voorversterker verslaat alle andere D/A-converters in snelheid en precisie. De Direct Digital technologie van NAD, die voor het eerst werd toegepast in de alom geroemde M2 versterker, werkt op 108 MHz en re-sampelt het inkomende digitale PCM signaal naar PWM (Pulse Width Modulation) met een sampelfrequentie van 844 kHz. Dit elimineert vrijwel volkomen jitter en de extreme headroom die de 35-bit architectuur veroorzaakt zorgt voor ruis- en vervormingswaarden die niet waarneembaar zijn.

De M51 is een volledig digitale voorversterker met 7 digitale ingangen, waarbij alle schakelingen en de volumeregeling volledig

Lees verder

in het digitale domein gebeuren. Pas bij de uitgang wordt het signaal omgezet in een Puur Klasse A analoog signaal, zodat de M51 op elke standaard versterker of a/v receiver is aan te sluiten.

Het is de eerste DAC die USB Audio Class 2 (op 192 kHz) ondersteunt, tevens is het voorzien van HDMI doorvoer en is 3D compatibel. Hierdoor kan ook een PCM soundtrack van bijvoorbeeld een Blu-ray worden omgezet in een perfecte stereo weergave. Kan tevens fungeren als hoogkwalitatieve geluidskaart voor een PC of MAC.

 

1999,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de NAD M51

Soort
Voorversterker 
Ingangen
1 x XLR AES/EBU,1 x coaxiaal digitaal, 1 x optisch digitaal, USB 2.0, 2 x HDMI (stereo)
Uitgangen
1 x XLR Gebalanceerd uitgang, 1 x RCA analoog, HDMI (video)
Afmetingen (H x B x D)
78 x 435 x 296 mm
Gewicht
5,8 Kg
Kleur
Zilver
Overige
-RS 232
-12V trigger ingang
-IR ingang
-XLR gebalanceerd analoog uitgang
-XLR AES/EBU
-USB 2.0
Garantie
5 jaar (na gratis registratie)

Video van de NAD M51

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.