Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

Luidspreker

Compacte, op een standaard of boekenplank te plaatsen luidspreker met een 130 mm (5") Continuum conus-driver voor het midden- en lagetonenbereik die een uitmuntende ... Verder lezen

€ 299,00 per stuk en incl. BTW.
  • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
  • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (257 beoordelingen).
  • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

Type luidspreker Boekenplank
Frequentie bereik 40-33000 Hz
Gevoeligheid 84dB
Aanbevolen vermogen 30-100 Watt
Impedantie 8 Ohm
Aantal speakerunits 2
Afmetingen (H x B x D) 300 x 165 x 207mm
Gewicht 4,65 Kg
Overige ANNIVERSARY EDITION
Kleur Zwart, Wit, Eiken
Garantie 10 Jaar

Over de Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

Compacte, op een standaard of boekenplank te plaatsen luidspreker met een 130 mm (5") Continuum conus-driver voor het midden- en lagetonenbereik die een uitmuntende basrespons en gelaagdheid oplevert.

Deze nieuwe serie combineert net als zijn zes voorgangers eensuperieure geluidskwaliteit met een geweldige prijs, maar is daarnaast, in de traditie van Bowers & Wilkins,voorzien van nieuwe en verbeterde componenten, die moeten garanderen dat de standaard van eenhoogwaardige geluidskwaliteit voor een schappelijke prijs behouden blijft.

De nieuwe serie is na de legendarische 800 Series Diamond,de luidsprekerserie die het bedrijf al het langst achtereen verkoopt. Bowers & Wilkins heeft altijd voor de unieke aanpak gekozen om alle belangrijke componenten zelf te ontwikkelen en te produceren, en om de technologieën die voor de ene serie zijn ontwikkeld vervolgens ook op andere series toe te passen. Dankzij dit beleid beschikten de modellen uit de 600 Series consistent over componenten en technologieën van betere kwaliteit dan de luidsprekers van vergelijkbare concurrenten, en produceerden ze een geluidskwaliteit die zich kon meten met die van veel duurdere luidsprekers.

Voor de luidsprekers uit de nieuwe 600 Series Anniversary Edition geldt hetzelfde: ze bieden aanzienlijke component verbeteringen ten opzichte van de zesde versie van de 600 Series, die in 2018 werd geïntroduceerd. 

Bij alle Anniversary Edition luidsprekers is in de tweeterrand een feestelijk logo gegraveerd in een lichte of donkere afwerking, afhankelijk van de kleur van de rest van de luidspreker.

Reviews van de Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition
Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition
Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition
Bowers & Wilkins heeft ter ere van het 25-jarig jubileum van de 600 serie de 600 series Anniversary Edition uitgebracht.

Dit is de zevende generatie van de 600 series luidsprekers, deze volledig nieuwe serie bestaat uit vier modellen. De speakers beschikken over diverse upgrades in de componenten verder is het design aangepakt met nieuwe kleuren.

Meer informatie
Terug naar boven.