Wij zijn geopend en ontvangen u graag op afspraak in onze Palazzo luisterkasteel.
Maak direct een luisterafspraak
Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition

Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition

Bowers & Wilkins heeft ter ere van het 25-jarig jubileum van de 600 serie de 600 series Anniversary Edition uitgebracht. Dit is de zevende generatie van de 600 series luidsprekers, deze volledig nieuwe serie bestaat uit vier modellen. De speakers beschikken over diverse upgrades in de componenten verder is het design aangepakt met nieuwe kleuren.
Technologieën uit de premium 800 series Diamond

Technologieën uit de premium 800 series Diamond

Bowers & Wilkins ontwikkelt en produceert traditiegetrouw zelf de belangrijkste componenten, zo ook bij de 600 series Anniversary Edition. Technologieën uit de premium 800 series Diamond zijn terug te vinden in deze serie. Verder beschikt deze lijn over verbeterde wisselfilters en is de hele lijn voorzien van verbeterde bypass condensatoren.

Speciale eikenhouten afwerking

Speciale eikenhouten afwerking

De bekende mat zwart en mat witte afwerking zijn nog altijd verkrijgbaar, hier is ter ere van het jubileum een unieke eikenhouten afwerking aan toegevoegd. Alle speakers uit de 600 series Anniversary Edition zijn voorzien van een speciaal gegraveerd logo ter ere van deze 25 jarige jubileum editie.

De gehele line-up

De gehele line-up

Deze nieuwe serie bestaat uit het vloerstaande model de Bowers & Wilkins 603 s2 Anniversary Edition. De boekenplankmodellen 606 s2 Anniversary Edition en 607 s2 Anniversary Edition. De center HTM6 s2 Anniversary Edition.

De bestaande STAV24 S2 en de subwoofers: ASW608, ASW610 en ASW610XP zijn hetzelfde gebleven. Het is dus ook mogelijk om een 5.0 Anniversary Edition surroundopstelling te maken, eventueel aan te vullen met de subwoofers en stands die zich reeds bewezen hebben.

Meer nieuwsberichten
Focal hoofdtelefoons

Focal hoofdtelefoons

Het Franse merk Focal heeft drie nieuwe hoofdtelefoons toegevoegd aan haar assortiment; de Focal Celestee, de Focal Radiance (Bentley special edition) en de Focal Clear MG.

Meer informatie
Bluesound Pulse Soundbar + en Bluesound Pulse Sub +

Bluesound Pulse Soundbar + en Bluesound Pulse Sub +

De bestaande Bluesound Pulse Soundbar 2i is door de fabrikant herzien en opnieuw uitgebracht als Bluesound Pulse Soundbar +. Deze kan gecombineerd worden met de Bluesound Sub +.

Meer informatie
Terug naar boven.