Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Katch

Draadloze Luidspreker

Met trots en vol enthousiasme introduceerde Dali de DALI KATCH. Het is het allereerste echt draagbare apparaat van DALI.  Door nieuwe technieken te integreren in draagba... Verder lezen

€ 399,00 per stuk en incl. BTW.
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (272 beoordelingen).
  • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Dali Katch

Type luidspreker Bluetooth
Overige Google Cast compatible
Kleur Blaauw
Garantie 2 jaar

Over de Dali Katch

Met trots en vol enthousiasme introduceerde Dali de DALI KATCH. Het is het allereerste echt draagbare apparaat van DALI.  Door nieuwe technieken te integreren in draagbare audio is de prachtige KATCH de ultieme belichaming van de geavanceerde digitale techniek van DALI en haar unieke designkennis.  Deze beide elementen werden samengebracht om een luidspreker te creëren, die een ongelofelijk mooie klank levert in een uiterst compact chassis.

Onder de geëxtrudeerd aluminium kap van de DALI KATCH bevindt zich een Klasse-D versterker – die in staat is om 2x 18 Watts vermogen te leveren – 2 x 21mm soft-dome tweeters en 2 x 3.5-inch aluminium woofers, één paar gericht naar de voorkant en één paar naar de achterkant. Door de relatief grote dome tweeter helemaal te laten werken tot ongeveer 2300 Hz wordt het mogelijk gemaakt dat het zwaardere laag overgeheveld wordt naar de subwooferachtige 3.5” woofer. Het resultaat is draagbare audio met echte punch en verfijnde klank, die perfect gebalanceerd en toonjuist neergezet wordt, zelfs tegen de hoogste volumes.

Een feestje laten beginnen met de DALI KATCH kan niet eenvoudiger – Bluetooth 4.0 met Apt-X maakt een draadloze verbinding binnen enkele seconden, terwijl de NFC optie zelfs nog sneller is. En om alle mogelijkheden open te houden heeft DALI een stereo mini-jack ingang toegevoegd, terwijl de USB laadconnector van de KATCH ervoor zorgt dat je je muziekapparaat kan opladen of zelfs een Chromecast Audio dongle kan aansturen, en hiermee je DALI KATCH in je thuisnetwerk kan integreren.

Reviews van de Dali Katch

Heeft u ervaring met de Dali Katch? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Dali Katch

Heeft u ervaring met de Dali Katch? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.