Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Q Acoustics Q Active 200

Draadloze Luidspreker

Een compleet draadloos audiosysteem met hoge resolutie dat compromisloos hifi-geluid levert.Actieve versterkingIn een traditioneel, passief audiosysteem is er één verst... Verder lezen

€ 1999,00 per paar en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 1395,00


Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zwart (Google versie): 3-5 werkdagen
    Wit (Google versie): 3-5 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Q Acoustics dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (435 beoordelingen).

Specificaties van de Q Acoustics Q Active 200

Type luidspreker Actief
Frequentie bereik 46Hz to 20kHz (-6dB)
RMS vermogen 100W
Dynamisch vermogen 280W
Stand Optioneel + €450,- per paar
Crossover-frequentie(s) 150 Hz
Aantal speakerunits 3
Afmetingen (H x B x D) 284 x 170 x 290mm
Gewicht 7,5 Kg
Overige Werkt draadloos met Q active hub voor streaming / aansluitingen
Kleur Zwart, Wit
Garantie 5 Jaar

Over de Q Acoustics Q Active 200

Een compleet draadloos audiosysteem met hoge resolutie dat compromisloos hifi-geluid levert.

Actieve versterking

In een traditioneel, passief audiosysteem is er één versterker. Hij stuurt twee luidsprekers aan, die in totaal minstens vier stuurprogramma's zullen hebben. In het Q Active-systeem wordt elke driver (er zijn er drie in elke Q Active 200-luidspreker bestuurd door zijn eigen individuele, specifiek geselecteerde versterker.

Door in totaal zes discrete versterkers te gebruiken, met een totaal van 280 watt aan vermogen om het Q Active-systeem aan te drijven, krijgt elke individuele driver zijn eigen zorgvuldig geregelde versterking. Het resultaat is dat Q Active elke driver nauwkeurig en finesse kan besturen, wat kort gezegd betekent dat Q Active groter en preciezer klinkt dan je voor mogelijk houdt.

Dynamisch breedbeeldgeluid

Q Active ziet er niet zomaar uniek uit. Q Acoustics wilde dat Q Active een breedbeeldgeluid zou leveren zonder concessies te doen aan stereofocus of soundstage, en specifieke Balanced Mode Radiators (BMR's).

Met BMR's kan Q Active een uitstekende geluidskwaliteit leveren in uw hele luistergebied, in plaats van het te beperken tot de ‘sweet spot’ van meer traditionele driverarrangementen. En, naast deze breedbeeldpresentatie, leveren BMR's naadloze midrange-prestaties. Omdat ze helemaal tot 150 Hz werken, waar ze worden overgedragen aan de subwooferdriver van Q Actives, is er geen crossover-vervorming in het middenbereik en bijgevolg volledig zuivere en ongekleurde midrange-prestaties.

Het compenseren van de BMR's in de Q Active-kast heeft ook een functie. Het zorgt voor een zekere mate van afstemming in uw luisterruimte, omdat het mogelijk is om de BMR's naar de binnen- of buitenkant van de kasten te plaatsen.

Krachtige, gecontroleerde bas

De achterkant van een gewone luidspreker is meestal niet de moeite waard om te bespreken. Maar zoals inmiddels duidelijk is, is Q Active verre van een gewone luidspreker - en dat geldt ook voor de achterkant van de kast.

De Q Active 200 heeft een naar achteren gerichte subwoofer van 114 mm / (4,5 inch) die snelle, diepe en prachtig georganiseerde bassen levert. De Q Active 400 heeft een paar subwoofers om de laagfrequente actie te verdubbelen.

De subwoofers vuren op een vaste 'Wave guide'-grens om ervoor te zorgen dat de basweergave van Q Active altijd perfect wordt gecontroleerd - ongeacht waar in uw kamer u besluit de luidspreker te plaatsen.

Awards van de Q Acoustics Q Active 200

Stereo
AV Forums
Trusted Review | recommended

Reviews van de Q Acoustics Q Active 200

Heeft u ervaring met de Q Acoustics Q Active 200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Q Acoustics Q Active 200

Heeft u ervaring met de Q Acoustics Q Active 200? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Q Acoustics Q Active 200
Rel T/5x
€ 899,00 € 790,00
Q Acoustics Q Active luidsprekers
Q Acoustics Q Active luidsprekers
Q Acoustics creëert een volledig draadloos audiosysteem dat compromisloos hifi-geluid levert.

De Q Active van Q Acoustics is een serie draadloze actieve luidsprekers die op praktisch elke muziekbron aan te sluiten zijn. Daarnaast leveren ze uitzonderlijk hoge resoluties. De Q Active 200 boekenplankluidspreker en de Q Active 400 vloerstaander worden standaard geleverd met een control hub en ondersteunen zowel fysieke muziekformaten als draadloze streamingdiensten. De luidsprekers blinken uit in hun veelzijdigheid, geluid en unieke ontwerpstijl.

Meer informatie
Terug naar boven.