Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Q Acoustics Q Active luidsprekers

Q Acoustics Q Active luidsprekers

Q Acoustics creëert een volledig draadloos audiosysteem dat compromisloos hifi-geluid levert. De Q Active van Q Acoustics is een serie draadloze actieve luidsprekers die op praktisch elke muziekbron aan te sluiten zijn. Daarnaast leveren ze uitzonderlijk hoge resoluties. De Q Active 200 boekenplankluidspreker en de Q Active 400 vloerstaander worden standaard geleverd met een control hub en ondersteunen zowel fysieke muziekformaten als draadloze streamingdiensten. De luidsprekers blinken uit in hun veelzijdigheid, geluid en unieke ontwerpstijl.
Audio uit elke bron

Audio uit elke bron

Elk Q Active systeem is Roon Ready en ondersteunt Bluetooth 4.1, AirPlay 2, Spotify Connect en UPnP. Verder worden meeste streaming apps ondersteunt zoals Tidal, Apple Music, Amazon Music, Spotify, Deezer en Qobuz. De Q Active Control Hub werkt zowel met afstandsbediening of met behulp van spraakbesturing via Google Assistant, Siri of Amazon Alexa. De hub streamt audiobestanden met hoge resolutie naar de luidsprekers, of deze nu van een platenspeler, cassettedeck, cd-speler, gameconsole, televisie of streamingdienst komen. Q Acoustics Q Active luidsprekers zijn te integreren als multiroomproduct en vullen een bestaand audiosysteem uitstekend aan.

Hoge audioresolutie

Hoge audioresolutie

De Q Active speakers ondersteunen draadloze streaming met een maximale bronresolutie van 32bit/192kHz. Dit resulteert in nauwkeurige en buitengewoon muzikale geluidskwaliteit. De drivers (drie in elke Q Active 200 en vier in elke Active 400) worden elk bestuurd door eigen specifiek geselecteerde versterkers, met als gevolg dat het geluid groter en nauwkeuriger is, met meer finesse. De Q Acoustics Q Active zijn voorzien van Balanced Mode Radiators, waarmee een dynamisch breedbeeldgeluid ontstaat in het gehele luistergebied. De 4,5 inch subwoofer van de Q Active luidsprekers is naar achteren gericht en levert een zeer georganiseerde bas. De grensgolfgeleider zorgt voor extra gecontroleerde basrespons, ongeacht waar de luidsprekers in een ruimte worden geplaatst.

Akoestisch ontwerp

Akoestisch ontwerp

De Q Active is ontworpen om de best mogelijke prestaties te kunnen leveren. De luidsprekerkasten dragen bij aan de sonische prestaties, met onder andere Dart-versteviging die essentiële stijfheid en balans bieden aan de naar achter gerichte subwoofers. Het unieke ontwerp van de kasten maakt de driverconfiguratie uiterst flexibel, omdat ze zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geplaatst kunnen worden. Met schakelaars aan de achterzijde van de Q Active kunnen configuratie-instellingen worden aangewezen, zo ook op welke plek in de luisterruimte de luidsprekers zich bevinden, bijvoorbeeld langs een wand of in de hoek. Op deze manier kan de frequentierespons worden verfijnd voor het beste geluid, ongeacht de omstandigheden.

Afwerkingen

Afwerkingen

Beide luidsprekers zijn verkrijgbaar in de afwerkingen mat wit of mat zwart en integreren mooi in vele woonruimtes. De Q Acoustics Q Active 200 heeft een optionele resonantie-dempende stand-mount die de luidsprekers op de perfecte luisterhoogte plaatst.

Centrale Control Hub

Centrale Control Hub

De gebruiksvriendelijke centrale control hub vormt het hart van het luidsprekersysteem, ongeacht de audiobron.

De Q Active Control Hub wordt meegeleverd met de Q Active 200 en Q Active 400, en is geconfigureerd voor Siri, Google Chromecast of Amazon Alexa. De hub heeft een ethernetaansluiting voor de beste internetverbindingen en werkt op wifi. Daarnaast zijn er aansluitingen voor een extra subwoofer, HDMI ARC, digitaal optisch en stereo RCA analoog op lijnniveau en MM voor gebruik met een phonotrap.

Gerelateerde producten
Q Acoustics Q FS75Luidspreker Standaard
€ 449,00
Q Acoustics Q Active 400Draadloze Luidspreker
€ 2999,00
Q Acoustics Q Active 200Draadloze Luidspreker
€ 1999,00
Meer nieuwsberichten
Rotel Diamond Series

Rotel Diamond Series

Rotel heeft met de Rotel DT-6000 een DAC en de Rotel RA-6000 een geïntegreerde versterker aan de Diamond Serie toegevoegd.

Meer informatie
Triangle Borea BT bluetooth speakers

Triangle Borea BT bluetooth speakers

De Triangle Borea BT Serie is een serie bluetooth luidsprekers welke volledig uitgerust zijn met alle benodigde connectiviteit.

Meer informatie
Terug naar boven.