Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Oehlbach XXL Powerstation 909

Netfilter

Oehlbach Powerstation 909Het Oehlbach XXL Powerstation 909 is een perfect vervaardigd, meervoudig powerstation, ontworpen als 19"-rack/tafelversie waarmee zelfs aan ... Verder lezen

€ 769,00 per stuk en incl. BTW.
  • Verwachte levertijd
    Grijs: 5-8 werkdagen
    Zilver: 5-8 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Oehlbach dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (336 beoordelingen).

Specificaties van de Oehlbach XXL Powerstation 909

Type kabel Powerstation
Afmetingen 120 x 443 x 305 mm
Kleur Zwart / Zilver
Garantie 30 Jaar

Over de Oehlbach XXL Powerstation 909

Oehlbach Powerstation 909

Het Oehlbach XXL Powerstation 909 is een perfect vervaardigd, meervoudig powerstation, ontworpen als 19"-rack/tafelversie waarmee zelfs aan de hoogste eisen in de top van het segment wordt voldaan.

Het Oehlbach XXL Powerstation 909 beschikt in totaal over acht afzonderlijke aansluitdozen - vier digitale (gefilterde) en vier analoge (ongefilterde) stekkerdozen. Daarnaast kunnen twee afzonderlijke groepen, bestaande uit twee gefilterde en ongefilterde stekkeraansluitingen, elk afzonderlijk worden aan/uit geschakeld. Om fase-correcte aansluiting te garanderen beschikt het Oehlbach XXL Powerstation 909 over faseaanduiding in elke aansluitdoos. Een rode led geeft aan of de stekker juist is ingestoken. Alleen zo kunnen potentiaal vereffeningstromen (lekstroom), die een negatieve invloed op beeld- en geluidskwaliteit hebben, effectief worden vermeden.

Het Oehlbach XXL Powerstation 909 is voorzien van een delay-funktie (3 seconden) voor de netschakelaar, zodat bij het inschakelen van het powerstation onaangename stroompieken worden vermeden. De in het massieve aluminium front geplaatste uitschakelbare display verschaft de gebruiker informatie over stroomverbruik en de actuele spanning. De hoogwaardige interne bedrading van het Oehlbach XXL Powerstation 909 heeft een diameter van 3,3 mm2, is gemaakt van zeer zuiver zuurstofvrij OFC koper en staat daarmee garant voor een High End waardige binnenbekabeling. Hiermee wordt in elke situatie een stabiele stroomvoorziening gegarandeerd- ook voor componenten met hoge vermogensbehoefte.

Reviews van de Oehlbach XXL Powerstation 909

Heeft u ervaring met de Oehlbach XXL Powerstation 909? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Oehlbach XXL Powerstation 909

Heeft u ervaring met de Oehlbach XXL Powerstation 909? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.