Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Oehlbach XXL Powerstation 909

Oehlbach Powerstation 909

Het Oehlbach XXL Powerstation 909 is een perfect vervaardigd, meervoudig powerstation, ontworpen als 19"-rack/tafelversie waarmee zelfs aan de hoogste eisen in de top van het segment wordt voldaan.

Het Oehlbach XXL Powerstation 909 beschikt in totaal over acht afzonderlijke aansluitdozen - vier digitale (gefilterde) en vier analoge (ongefilterde) stekkerdozen. Daarnaast kunnen twee afzonderlijke groepen, bestaande uit twee gefilterde en ongefilterde stekkeraansluitingen, elk afzonderlijk worden aan/uit geschakeld. Om fase-correcte aansluiting te garanderen beschikt het Oehlbach XX

Lees verder

L Powerstation 909 over faseaanduiding in elke aansluitdoos. Een rode led geeft aan of de stekker juist is ingestoken. Alleen zo kunnen potentiaal vereffeningstromen (lekstroom), die een negatieve invloed op beeld- en geluidskwaliteit hebben, effectief worden vermeden.

Het Oehlbach XXL Powerstation 909 is voorzien van een delay-funktie (3 seconden) voor de netschakelaar, zodat bij het inschakelen van het powerstation onaangename stroompieken worden vermeden. De in het massieve aluminium front geplaatste uitschakelbare display verschaft de gebruiker informatie over stroomverbruik en de actuele spanning. De hoogwaardige interne bedrading van het Oehlbach XXL Powerstation 909 heeft een diameter van 3,3 mm2, is gemaakt van zeer zuiver zuurstofvrij OFC koper en staat daarmee garant voor een High End waardige binnenbekabeling. Hiermee wordt in elke situatie een stabiele stroomvoorziening gegarandeerd- ook voor componenten met hoge vermogensbehoefte.

van € 599,- 549,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Oehlbach XXL Powerstation 909

Demonstratiemodel van de Oehlbach XXL Powerstation 909

Wij hebben nog een demonstratiemodel beschikbaar.
Neem contact op met onze hifi adviseurs om deze te bestellen.

Neem contact met ons op

Specificaties van de Oehlbach XXL Powerstation 909

Type kabel
Powerstation
Afmetingen
120 x 443 x 305 mm
Kleur
Zwart / Zilver
Garantie
30 Jaar

Video van de Oehlbach XXL Powerstation 909

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.