Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audioquest PowerQuest 3

Netfilter

De PowerQuest 3 is een hoogwaardig netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije elektriciteit. Met zuivere stroom presteert je... Verder lezen

€ 349,00 per stuk en incl. BTW.

Demonstratiemodel beschikbaar voor slechts € 299,00

 • Verwachte levertijd
  Zwart: 1-3 werkdagen
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Audioquest dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Audioquest PowerQuest 3

Type Netfilter / stekkerblok
Aansluiting(en)  2 x 4K/8K Video Optimized Ultra-Linear, 2 x High Current (max. 10A), 4 x Ultra-Linear (max. 3A)
Overige Vaste kabel, bescherming tegen overbelasting en overspanning, incl. blikseminslagen
Garantie 5 Jaar

Over de Audioquest PowerQuest 3

De PowerQuest 3 is een hoogwaardig netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije elektriciteit. Met zuivere stroom presteert je systeem optimaal en krijg je een perfecte ‘zwarte’ achtergrond, waarbij geen enkel detail verloren gaat door ruis van buitenaf.

De PowerQuest 3 is een heel interessante oplossing voor kritische muziek- en home-cinema-fans. Hij optimaliseert namelijk je hele installatie – inclusief AV-componenten – en dat voor een prijs die ook gewone muziekliefhebbers kunnen betalen!

Zuivere stroom = zuiver geluid! De PowerQuest 3 zit vol geavanceerde AudioQuest-oplossingen om hoogfrequente (RF) en laagfrequente (brom en andere storingen in het lichtnet) ruis uit je stroom te filteren.

Tegelijkertijd kun je wel twee veeleisende apparaten kiezen (versterker, monotrap, subwoofer of actieve luidsprekers) die alle stroom kunnen gebruiken die ze nodig hebben. Ook wordt de ruis van de PCB’s weggefilterd. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij twee high-speed USB-oplaadpoorten waarmee je snel je mobiel, tablet, Bluetooth-luidspreker, hoofdtelefoon enz. kunt opladen.
 

Reviews van de Audioquest PowerQuest 3

Heeft u ervaring met de Audioquest PowerQuest 3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • J.Ketelings

  Vroeger was mijn mening stroom is stroom. Nadat mijn stereoversterker Marantz PM7004 en CD6004-speler via de Powerquest3 (High Current aansluiting) waren aangesloten was het geluid hoorbaar beter, voller en gedetailleerder. Ik ben geen hifi-freak maar hou wel van goed geluid. Mijn versterker functioneert weer optimaal. Waar eerst de geluidsboxen niet tegelijk opstarten doen ze het nu wel. Super tevreden over mijn aankoop.

Schrijf een review over de Audioquest PowerQuest 3

Heeft u ervaring met de Audioquest PowerQuest 3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.