Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Isotek V5 Titan

Netfilter

De Isotek V5 Titan is een hoogvermogen reinigingssysteem met drie uitgangen en een system-link-uitgang waardoor meerdere IsoTek-apparaten kunnen worden aangesloten. De Ti... Verder lezen

€ 4799,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Isotek dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Isotek V5 Titan

Type kabel Netstroomreinigingssystsem
Aansluiting(en)

3 onafhankelijke hogestroom uitgangen voor eindversterkers, subwoofers en actieve luidsprekers (16A)

Materiaal

Interne bedrading van massieve verzilverde Ohno Continuous Cast koperen kern met FEP virtueel luchtdiëlektricum

Garantie 2 jaar

Over de Isotek V5 Titan

De Isotek V5 Titan is een hoogvermogen reinigingssysteem met drie uitgangen en een system-link-uitgang waardoor meerdere IsoTek-apparaten kunnen worden aangesloten. De Titan Direct Coupled-circuit geeft een absoluut vermogen door een 50% hogere koperdichtheid van de PCB, wat dichtbij het ideaal van nul Ohm komt. Het ampère wordt enorm verbeterd en weerstand verminderd. Het nieuwe circuit van de Isotek V5 Titan biedt daarnaast twee keer zoveel inductantie met 80% hogere stroomverwerkingscapaciteit.

De overspanningsbeveiliging is verhoogd tot 153.000A piekbelasting en 75.000A continu. Het overspanningsbeveiligingssysteem in de Isotek V5 Titan is de meest robuuste die IsoTek ooit in de Titan-serie heeft gebruikt. Verkrijgbaar in zwart en zilver.

Reviews van de Isotek V5 Titan

Heeft u ervaring met de Isotek V5 Titan? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Isotek V5 Titan

Heeft u ervaring met de Isotek V5 Titan? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Isotek V5 Titan
Hegel H590
€ 10995,00
IsoTek voedingsoptimalisatie
IsoTek voedingsoptimalisatie
Het Engelse IsoTek bouwt veelvuldig bekroonde voedingsoptimalisatieproducten, speciaal voor hifi en thuisbioscopen. De unieke technologie van IsoTek verbetert de kwaliteit van beeld en geluid, door de elektriciteit uit het stopcontact te filteren en distributie te reguleren. Audio- en videoapparatuur is hierdoor verzekerd van zeer stabiel en loepzuiver vermogen.

De eerste input in audio en videosystemen is altijd elektriciteit. Elektriciteit stroomt door het systeem en wordt door elk onderdeel op weg gebruikt om het signaal te creëren dat uiteindelijk de luidsprekers beweegt of de pixels op het scherm toont. Wat we zien en horen wordt uiteindelijk gemaakt van en door netstroom, de grondstof van hifi-elektronica voeding. De producten van IsoTek reinigen de stroom vanuit het stopcontact naar de elektronica zodat vervorming en ruis de prestaties op geen enkele manier meer kunnen ondermijnen.

Meer informatie
Terug naar boven.