Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
IsoTek voedingsoptimalisatie

IsoTek voedingsoptimalisatie

Het Engelse IsoTek bouwt veelvuldig bekroonde voedingsoptimalisatieproducten, speciaal voor hifi en thuisbioscopen. De unieke technologie van IsoTek verbetert de kwaliteit van beeld en geluid, door de elektriciteit uit het stopcontact te filteren en distributie te reguleren. Audio- en videoapparatuur is hierdoor verzekerd van zeer stabiel en loepzuiver vermogen. De eerste input in audio en videosystemen is altijd elektriciteit. Elektriciteit stroomt door het systeem en wordt door elk onderdeel op weg gebruikt om het signaal te creëren dat uiteindelijk de luidsprekers beweegt of de pixels op het scherm toont. Wat we zien en horen wordt uiteindelijk gemaakt van en door netstroom, de grondstof van hifi-elektronica voeding. De producten van IsoTek reinigen de stroom vanuit het stopcontact naar de elektronica zodat vervorming en ruis de prestaties op geen enkele manier meer kunnen ondermijnen.
DC blokkers

DC blokkers

DC-blokkers kunnen hinderlijk gebrom van een trafo in apparatuur verwijderen en zo de geluidsweergave bevorderen. Trafobrom komt voort uit een gelijkstroomcomponent van de netvoeding door een onbalans van de netvoedings-sinusgolf ten opzichte van de nul volt-lijn. Het veroorzaakt aanzienlijke mechanische trillingen waar geluidsprestaties door worden beïnvloed. De DC-blokkers van IsoTek verwijderen de DC-offset en verbeteren audioprestaties aanzienlijk.

Netfilters

Netfilters

De netfilters van IsoTek worden powercleaning-systemen genoemd, met een speciale filter per uitgang. Cruciaal voor audio- en audiovisuele toepassingen die een hoog stroomvermogen vragen. De passieve circuits zijn ontworpen om impedantie te reduceren en netruis in de voedingskabel te corrigeren.

Sinusgolfgeneratoren

Sinusgolfgeneratoren

Sinusgolfgeneratoren van Isotek reconstrueren het vermogen dat AC-netvoeding uit het stopcontact haalt. Er wordt een geheel nieuwe sinusgolf gemaakt middels unieke synchrone sinusgolfoscillator-technologie dat combineert met extreem lage THD-versterking.

Voedingskabels

Voedingskabels

Reguliere stroomkabels zijn niet gemaakt om de elektrische integriteit die voor hifi audio weergave vereist wordt te waarborgen, daarom maakt IsoTek hoogwaardige voedingskabels.

De laatste meters van de stroom tot aan de elektronica zijn kritisch voor de prestaties, aangezien deze netvoeding de grondstof is waarmee het audiosignaal dat luidsprekers aanstuurt wordt gemaakt. Als deze voeding door ruis wordt beïnvloed dan zullen die geluidsgolven eveneens last hebben van vervorming. Met de juiste voedingskabels zijn de geleiders en stekkers van dusdanig hoge kwaliteit en zuiverheid, wat vervorming tot een extreem minimum beperkt.

Gerelateerde producten
Isotek EVO3 Genesis OneNetfilter
€ 2999,00
Isotek V5 TitanNetfilter
€ 4799,00
Isotek EVO3 NovaNetfilter
€ 6999,00
Isotek EVO3 SyncroStroomkabel
€ 1999,00
Meer nieuwsberichten
Denon 8K Receivers

Denon 8K Receivers

Denon 8K AV-receivers - allemaal ontworpen voor de meest meeslepende bioscoop ervaring thuis. Deze AVR's zijn afgesteld door de Denon Sound Master en bezitten het kenmerkende vakmanschap en geluid.

Meer informatie
Marantz CINEMA Serie

Marantz CINEMA Serie

De Marantz CINEMA-serie biedt uitstekende prestaties, geavanceerde functies en een prachtig ontwerp dat past bij het buitengewone erfgoed van audioapparatuur van Marantz.

Meer informatie
Terug naar boven.