Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Isotek EVO3 Syncro

Stroomkabel

De Isotek EVO3 Syncro is een voedingskabel met unieke DC-cancelling elektronica, die de sinusgolf van netstroom opnieuw op de nullijn uitbalanceert. Het gebrom van de tra... Verder lezen

€ 1999,00 per stuk en incl. BTW.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Isotek dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (334 beoordelingen).

Specificaties van de Isotek EVO3 Syncro

Type kabel Voedingskabel met DC-cancelling
Lengte snoer 2 meter
Materiaal

Hoogwaardige voedingskabel, uitgerust met verzilverde Ohno continuous cast koperen geleiders met FEP diëlektricum. Diverse kabelafwerkingen beschikbaar.

Garantie 2 jaar

Over de Isotek EVO3 Syncro

De Isotek EVO3 Syncro is een voedingskabel met unieke DC-cancelling elektronica, die de sinusgolf van netstroom opnieuw op de nullijn uitbalanceert. Het gebrom van de transformator verminderd hiermee drastisch. De Isotek EVO3 Syncro maakt gebruik van hoogzuiver verzilverde Ohno continu gegoten koperen onderdrukking. Te gebruiken onafhankelijk voor een enkel component, of in combinatie met een andere Isotek powercleaner voor een upgrade voor volledig gebalanceerde sinusgolflevering over alle aansluitingen.

Awards van de Isotek EVO3 Syncro

Plus X Award
Lite Magazine | Referenzklasse

Reviews van de Isotek EVO3 Syncro

Heeft u ervaring met de Isotek EVO3 Syncro? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Isotek EVO3 Syncro

Heeft u ervaring met de Isotek EVO3 Syncro? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Isotek EVO3 Syncro
IsoTek voedingsoptimalisatie
IsoTek voedingsoptimalisatie
Het Engelse IsoTek bouwt veelvuldig bekroonde voedingsoptimalisatieproducten, speciaal voor hifi en thuisbioscopen. De unieke technologie van IsoTek verbetert de kwaliteit van beeld en geluid, door de elektriciteit uit het stopcontact te filteren en distributie te reguleren. Audio- en videoapparatuur is hierdoor verzekerd van zeer stabiel en loepzuiver vermogen.

De eerste input in audio en videosystemen is altijd elektriciteit. Elektriciteit stroomt door het systeem en wordt door elk onderdeel op weg gebruikt om het signaal te creëren dat uiteindelijk de luidsprekers beweegt of de pixels op het scherm toont. Wat we zien en horen wordt uiteindelijk gemaakt van en door netstroom, de grondstof van hifi-elektronica voeding. De producten van IsoTek reinigen de stroom vanuit het stopcontact naar de elektronica zodat vervorming en ruis de prestaties op geen enkele manier meer kunnen ondermijnen.

Meer informatie
Terug naar boven.