Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Pro-Ject Debut III Recordmaster

De eerste debut-platenspeler, geïntroduceerd aan het einde van de jaren negentig, was een revolutie voor de hifi-industrie. Voor het eerst na de komst van Compact Disc en de veronderstelde ondergang van vinylplaten, kwam een analoog product opnieuw naar voren in de "massamarkt" - iets wat muziekliefhebbers zich konden veroorloven.

De nieuwe Debut RecordMaster is ontworpen om nieuwe normen te stellen in deze categorie voor het komende decennium - perfect getimed aangezien analoog tegenwoordig weer een gerespecteerde bron is, terwijl de vraag naar goede draaitafels met alle snelheden snel groeit!

De Pro-J

Lees verder

ect Debut III Recordmaster wordt geleverd met verbeteringen zoals een toename van de grootte van het plateau en het gewicht om een nog soepelere rotatie te realiseren, de algehele geluidskwaliteit is aanzienlijk verbeterd. Het riemaandrijvingsontwerp biedt een AC-motor met laag geluidsniveau met effectieve motorontkoppeling (gebruikmakend van TPE), uiterst nauwkeurige frequentie DC-aangedreven AC-generator voor ultieme snelheidsstabiliteit. Ultiem gemak wordt bereikt door elektronische snelheidsverandering ("Speed Box") en de mogelijkheid om 78 toeren per minuut te spelen.

449,-per stuk
Bestel nu

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Pro-Ject Debut III Recordmaster

Aandrijving
Snaar
Element
Ortofon OM10
Toerental
33/45/(78 toeren met optioneel Ortofon OM78 element, + 99,-)
Armlengte
8,6 inch
Diameter draaiplateau
300mm
Kleur
Zwart, Wit, Rood, (Walnoot + 50,-)
Overige
USB out ( tegelijkertijd opnemen en afspelen), Stofkap meegeleverd
Garantie
2 Jaar

Video van de Pro-Ject Debut III Recordmaster

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.