Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Dali Katch One

Soundbar

De Dali Katch One pretendeert geen Surround te produceren zoals soundbars van sommige andere merken. Geen 30 vaag gerichte speakertjes die surround nét niet weten ... Verder lezen

€ 699,00 per stuk en incl. BTW.

Webshop retour beschikbaar voor slechts € 559,00

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Dali dealer.
  • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (262 beoordelingen).
  • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Dali Katch One

Type luidspreker Stereo Soundbar
Frequentie bereik 46-25000 Hz
Vermogen 4x 50 watt
Crossover-frequentie(s) 250 / 2500 Hz
Aantal speakerunits 10
Afmetingen (H x B x D) 164 x 860 x 69 mm
Gewicht 3.7 kg
Overige Inclusief leren muurbevestiging en afneembare houten voeten
Kleur Ivory White, Iron Black, Mountain White
Garantie 2 jaar

Over de Dali Katch One

De Dali Katch One pretendeert geen Surround te produceren zoals soundbars van sommige andere merken. Geen 30 vaag gerichte speakertjes die surround nét niet weten te evenaren. De nadruk ligt bij de Dali Katch One op het sterk verbeteren van het stereogeluid van de televisie en tegelijkertijd zeer geschikt te zijn voor muziekweergave.

Voor het geluid van de televisie produceert de Dali Katch One Soundbar een zuiver en helder stemgeluid met de achtergrond muziek in balans. Voor het muziek luisteren kan geswitcht worden naar een andere modus waarmee ruimtevullende muziek wordt geleverd.
 

Awards van de Dali Katch One

EISA Award
EISA Award

Reviews van de Dali Katch One

Heeft u ervaring met de Dali Katch One? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

  • M. van Twillert

    Dit is een mooie soundbar voor onder de TV, heeft een mooi design en staat erg mooi. Hij is te bedienen met de mee geleverde afstand bediening alsmede met de tv afstandbediening. Draadloos te verbinden met Bluetooth, wat overigs zeer goed gaat.Er zijn verschillende ingangen op deze soundbar zodat je elke apparaat of TV er op aan kan sluiten.Een soundbar verzorgt tegenwoordig de mogelijkheid om de geluidskwaliteit van de TV te verbeteren.Dat lukt deze soundbar uitstekend echter zonder de toeters en bellen als virtueel of extra gerichte drivers.Dit is echt geen gemis vind ik persoonlijk omdat het een mooi en kraakhelder geluid produceert. Dit is te merken als je een willekeurig muziek nummer opzet (maakt niet uit welke muziekbron), deze soundbar geeft het geluid zo perfect en uitgebalanceerd door, dat is elke keer weer genot voor de oren.De bass is niet een overheersend laag waardoor de rest van het geluid spectrum word benadeeld,de bass is er wel degelijk, er is een mogelijkheid om nog een extra subwoofer aan te sluiten, echter met 200 wat aan power is dat niet nodig. Het geluid is echt prachtig en helder en met de nodige baslijnen,hij staat nu 3 maanden onder de TV en ben er echt tevreden mee.Een aanrader voor degene die super geluidkwaliteit wil maar geen losse boxen op het TV meubel kan/wil/mag plaatsen.

Schrijf een review over de Dali Katch One

Heeft u ervaring met de Dali Katch One? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.