Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Lemus HOME Artistic

Soundbar

Lemus HOME Artistic is een compacte, Deens ontworpen meubel met een geïntegreerd hifi-audiosysteem. Een soundbar met ingebouwde HDMI-ingang, streaming, wifi en bluet... Verder lezen

€ 1999,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Lemus dealer.
  • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (262 beoordelingen).
  • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Lemus HOME Artistic

Type luidspreker All-in one Meubel / Soundbar / Stereo
Frequentie bereik 20 - 25,000 Hz
Vermogen 300 Watt RMS
Aantal speakerunits 6
Afmetingen (H x B x D) 175 x 1300 x 260 mm
Overige Lemus Home Roomcorrection
Kleur American Walnut, Black Oak, Wild Oak
Garantie 5 Jaar

Over de Lemus HOME Artistic

Lemus HOME Artistic is een compacte, Deens ontworpen meubel met een geïntegreerd hifi-audiosysteem. Een soundbar met ingebouwde HDMI-ingang, streaming, wifi en bluetooth. 

Breng uw tv- en audio-ervaringen naar een geheel nieuw niveau met Lemus HOME Artistic - een prachtig vervaardigde console die zowel uw soundbar als het traditionele mediameubilair vervangt.

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken met de beste materialen, die u een uitstekende geluidskwaliteit en voortreffelijk vakmanschap geven.

Dompel jezelf onder in muziek met geluidskwaliteit met hoge resolutie en laat je verleiden door een echt hifi-audiosysteem dat je huis niet vol rommelige luidsprekers, versterkers of kabelwarboel brengt.

Lemus HOME Artistic is geen normaal geluidssysteem - het is een zeer bekwaam, actief DSP-gebaseerd luidsprekersysteem dat, met zijn enorme rekenkracht, verreweg de limieten overschrijdt van wat normaal mogelijk is voor een hifi-audiosysteem voor thuis.

Dit betekent dat je niet alleen een prachtige meubel krijgt, maar ook een competent audiosysteem dat je een onvergetelijke geluidservaring bezorgt. Als je eenmaal een Lemus HOME Artistic hebt ervaren, ga je nooit meer terug naar een traditionele soundbar.

Een geweldige geluidservaring wordt geleverd met een verbazingwekkend dynamisch bereik - en dat is precies wat de Lemus HOME Artistic u biedt. Door 4 x 5 ”baseenheden te gebruiken die sneller dan normaal kunnen bewegen, kan de bas tot 20 Hz laag presteren. Dit geeft je een extreem diepe, nauwkeurige en droge bas - iets dat voorheen onmogelijk was zonder het gebruik van een externe subwoofer. Je zult je eigen oren niet geloven als de actiefilm eenmaal intenser wordt of de drumsolo begint.

Reviews van de Lemus HOME Artistic

Heeft u ervaring met de Lemus HOME Artistic? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Lemus HOME Artistic

Heeft u ervaring met de Lemus HOME Artistic? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Lemus HOME Artistic
Terug naar boven.