Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rel HT/Air

Luidspreker Accessoires

De REL HT/Air is de ideale module om uw REL HT/subwoofer of andere subwoofer draadloos te verbinden. Er is draadloos en draadloos op de manier van REL. REL staat bekend o... Verder lezen

€ 249,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 1-2 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Rel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Rel HT/Air

Type Draadloze module voor REL HT/subwoofer
Geschikt voor REL HT/1003, REL HT/1205, REL HT/1508 
Garantie  2 jaar

Over de Rel HT/Air

De REL HT/Air is de ideale module om uw REL HT/subwoofer of andere subwoofer draadloos te verbinden.
Er is draadloos en draadloos op de manier van REL. REL staat bekend om de compromisloze manier van ontwerpen. Ook de REL HT/Air is daarop geen uitzondering. De REL HT/Air heeft dan ook geen compressie en maximale dynamiek is wat hij levert. De REL HT/Air heeft een latency in het 16 tot 20 milliseconden gebied en laat daarmee de op Bluetooth gebaseerde systemen ver achter zich. Voordeel hiervan is dat u uw REL HT/subwoofer ideaal kan opstellen zonder dat de lelijke kabels in het zicht komen. De REL HT/Air is universeel dus ook geschikt voor andere merken.

Reviews van de Rel HT/Air

Heeft u ervaring met de Rel HT/Air? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Rel HT/Air

Heeft u ervaring met de Rel HT/Air? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Rel HT/Air
Rel HT1508
€ 1999,00
REL HT/ Serie
REL HT/ Serie
De REL HT/ serie subwoofers zijn ontwikkeld met het oog op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor home theater. Deze erg dynamische actieve subwoofers zijn dan ook specifiek in te zetten bij homecinema gebruik.

Dit door de perfecte combinatie van krachtige Klasse-D versterking met lichtgewicht CarbonGlas™ drivers welke een ongekende dynamiek leveren. Verder zijn de ingangsfilters speciaal ontwikkeld om het allerlaagste laag (onder de 20Hz) feilloos te kunnen weergeven. Verder biedt REL de mogelijkheid om de subwoofers uit de HT/ serie draadloos zonder compressie in te zetten middels de optionele HT/Air™, dit maakt deze serie nog eens extra interessant voor degene die liever geen kabels ziet/gebruikt. Van klein naar groot vinden we in de REL HT/ Serie; REL HT/1003, REL HT/1205 en de REL HT/1508.

Meer informatie
Terug naar boven.