Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
REL HT/ Serie

REL HT/ Serie

De REL HT/ serie subwoofers zijn ontwikkeld met het oog op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor home theater. Deze erg dynamische actieve subwoofers zijn dan ook specifiek in te zetten bij homecinema gebruik. Dit door de perfecte combinatie van krachtige Klasse-D versterking met lichtgewicht CarbonGlas™ drivers welke een ongekende dynamiek leveren. Verder zijn de ingangsfilters speciaal ontwikkeld om het allerlaagste laag (onder de 20Hz) feilloos te kunnen weergeven. Verder biedt REL de mogelijkheid om de subwoofers uit de HT/ serie draadloos zonder compressie in te zetten middels de optionele HT/Air™, dit maakt deze serie nog eens extra interessant voor degene die liever geen kabels ziet/gebruikt. Van klein naar groot vinden we in de REL HT/ Serie; REL HT/1003, REL HT/1205 en de REL HT/1508.
REL HT/1003

REL HT/1003

Indien ruimte, of misschien beter gezegd het gebrek hieraan een obstakel is en iets minder power dan een grotere REL kan bieden geen issue is, dan is de REL HT/1003 uw ideale partner. De REL HT/1003 doet in de basis hetzelfde als zijn grotere broer, echter wel net even ietsjes minder. Dankzij de ingebouwde 300W klasse-D versterker wordt de krachtige 10” woofer makkelijk aangestuurd. Naast home theater gebruik is de REL HT/1003 ook ideaal voor gaming. In de woorden van REL: “scaled down design, up-sized performance”.

Slim vermogen

Slim vermogen

Wanneer er 300W aan vermogen voor de versterker nodig is wordt de keuze voor Klasse-D snel gemaakt. De NextGen5 Klasse-D versterker van REL neemt heel weinig ruimte in beslag en levert meer dan genoeg vermogen. Bijkomstig voordeel is dat dit zo koel als een ijsbeer blijft. Doordat de versterker zo compact is blijft er des te meer ruimte over voor de woofer om zijn functie optimaal te vervullen. Met 300W blijft er genoeg reserve over om een prachtig getekend laag te weergeven, zonder dat de snelheid hierdoor verloren gaat. Buiten de snelheid is de dynamiek buitengewoon, waardoor er klappen uit dit compacte ontwerp komen die u omver zullen blazen. Door het specifiek ontworpen ingangsfilter van de HT/1003 kan de driver veel dieper doorgaan dan bij conventionele ontwerpen het geval is.

REL HT/1205

REL HT/1205

Waarom toch voor de grotere broer de HT/1205 gaan? We kunnen het heel ingewikkeld maken. Maar zoals de Engelsen het zo prachtig kunnen verwoorden, u wilt net wat meer ‘Oomph”. Net dat stukje extra laag wat de HT/1003 u niet kan bieden. Aan dat stukje extra zit wel een prijs. Echter krijgt u hiervoor dan ook een hoop extra. Op de eerste plaats een 500W Klasse-D NextGen5 aan vermogen. Welke nodig is om de 12”CarbonGlas™ driver onder controle te houden. Verder neemt hij iets meer ruimte in beslag, 5cm meer in de breedte en diepte t.o.v. zijn kleinere broer om precies te zijn. Echter bij deze formaten mogen we nog altijd van compact spreken.

REL HT/1508

REL HT/1508

Als de “Oomph” die de REL HT/1205 nog niet genoeg voor u is kunt nog altijd kiezen voor “Oohmp plus” gaan. In dat geval is de REL HT/1508 uw ideale partner. Eigenlijk doet de uitdrukking “Oohmp plus” de REL HT/1508 niet wat hem hoort toe te bekomen. Er is maar liefst 800W Klasse-D NextGen5 aan vermogen aan boord. Door deze versterker wordt de 15” driver, uiteraard ook een CarbonGlass™ fantastisch aangestuurd. Om de “Oomph plus” waar te kunnen maken heeft REL wel een iets grote kast moeten ontwerpen.

REL HT/Air

REL HT/Air

Er is draadloos en draadloos op de manier van REL. REL staat bekend om de compromisloze ontwerpen van hun audiosystemen. Daarop is de REL HT/Air natuurlijk geen uitzondering.

Geen compressie met maximale dynamiek. REL HT/ Air™ heeft een latency in het 16 tot 20 milliseconden gebied en laat daarmee de op Bluetooth gebaseerde systemen ver achter zich. Dit heeft als voordeel dat de REL HT/ serie op de optimale positie kan worden geplaatst, zonder dat die lelijke kabel in het zicht zit.

Gerelateerde producten
Rel HT1205Luidspreker
€ 899,00 € 785,00
Rel HT1508Subwoofer
€ 1999,00 € 1899,00
Rel HT1003Subwoofer
€ 699,00 € 599,00
Rel HT/AirModule
€ 249,00
Meer nieuwsberichten
De nieuwe generatie Bluesound Node en Powernode

De nieuwe generatie Bluesound Node en Powernode

Bluesound lanceert met de Node en Powernode een nieuwe generatie Multi-Room Streamingaccessoires. Bekijk ze hier.

Meer informatie
Triangle 40th Anniversary luidsprekers

Triangle 40th Anniversary luidsprekers

Met twee premium modellen speakers kijkt Triangle terug op 40 jaar Frans meestervakmanschap.

Meer informatie
Terug naar boven.