Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Inakustik NF-204 Micro Air

Interlink

De In-Akustik NF-204 Micro Air is een stereo audio kabel van hoge kwaliteit. Een kenmerk van de In-Akustik NF-204 Micro Air is de symmetrische architectuur die een hoge m... Verder lezen

€ 329,00 per stuk en incl. BTW.
 • Levertijd
  0,75m: 3-5 werkdagen
  1m: 3-5 werkdagen
  1,5m: 3-5 werkdagen
 • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis* retourneren.
 • Wij zijn officieel Inakustik dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (437 beoordelingen).

Specificaties van de Inakustik NF-204 Micro Air

Type kabel Stereo Audio interlink kabel 
Lengte snoer 0,75m / 1m / 1,5m 
Aansluiting(en) RCA - RCA 
Materiaal

Concentrische koperdraad constructie
Coaxiale architectuur
Dubbele afscherming
Directe druk geïnjecteerde RCA-connector
Stekker met tellurium koper met gerhodineerde contacten
PE netwerkmantel

Overige Micro AIR-technologie
AIR diëlektricum
Garantie 5 jaar 
Download alle specificaties

Over de Inakustik NF-204 Micro Air

De In-Akustik NF-204 Micro Air is een stereo audio kabel van hoge kwaliteit. Een kenmerk van de In-Akustik NF-204 Micro Air is de symmetrische architectuur die een hoge mate van immuniteit tegen elektromagnetische straling garandeert. De kabel is een perfect instapmodel voor de Micro Air technologie.

Uitgangen van Hifi apparaten geven vaak een zeer zwak signaal af en reageren vaak gevoelig op hoge kabel capaciteiten. Zodoende speelt de kabelcapaciteit een belangrijke rol bij het aansluiten van hifi-componenten. Er ontstaat een laagdoorlaatfilter dat hoge frequenties afsnijdt en ook faseverschuivingen veroorzaakt.

De In-Akustik NF-204 Micro Air heeft een symmetrische architectuur die een hoge mate van immuniteit tegen elektromagnetische straling garandeert. Ook voor de Micro Air serie is er een compleet nieuwe RCA-connector ontwikkeld die volledig soldeer vrij is. Het bestaat uit verschillende onderdelen die pas tijdens de fabricage met elkaar worden verbonden.

Micro Air technologie
Elke kabel heeft zogenaamde parasitaire effecten. Dit omvat onder meer de capaciteit - dat wil zeggen het feit dat een kabel, net als een batterij, energie tijdelijk opslaat en met vertraging weer vrijgeeft. Dit effect heeft een sterke invloed op de overdracht van audiosignalen en is ongewenst. Kabelcapaciteit is een fysisch fenomeen en de grootte is afhankelijk van verschillende factoren. Een essentiële factor is het isolatiemateriaal, het zogenaamde diëlektricum, dat de capaciteit vele malen kan vergroten. Lucht doet dit daarentegen niet en is daarom de ideale isolator. Een deel van de isolatie van de Micro Air technologie is de complexe, ruitvormige structuur. De kamers die door dit ontwerp worden gecreëerd, vergroten de afstand tussen de geleiders en verhogen het luchtgehalte in de isolatie. Op deze manier worden irriterende capaciteiten verminderd en worden de transmissiekarakteristieken voor de gevoelige audiosignalen geoptimaliseerd.

De draden zijn gerangschikt volgens een exact gedefinieerd schema waarin ze nauwkeurig zijn geordend in meerdere lagen. Dit ontwerp vermindert onregelmatige contactpunten tussen de draden, wat de signaalstroom harmoniseert en de transit tijdverschillen minimaliseert. Een dunne laag polyethyleen beschermt het zeer zuivere koper tegen zuurstof en dus tegen oxidatie.

Reviews van de Inakustik NF-204 Micro Air

Heeft u ervaring met de Inakustik NF-204 Micro Air? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Inakustik NF-204 Micro Air

Heeft u ervaring met de Inakustik NF-204 Micro Air? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Inakustik NF-204 Micro Air
Terug naar boven.