Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Sennheiser IE 900

Hoofdtelefoon (in-ear)

De Sennheiser IE 900 is een zeer hoogwaardige hoofdtelefoon, voorzien van verscheidene technologische optimalisaties voor extreem zuivere en natuurgetrouwe klankweergaves... Verder lezen

€ 1499,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Grijs: Meer dan 12 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • Dit product is uitgesloten van het herroepsingsrecht.
  • Wij zijn officieel Sennheiser dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Sennheiser IE 900

Type product Hoofdtelefoon
Impedantie 18 Ohm
THD <0.05% (94 dB, 1 kHz)
Frequentierespons 5 Hz – 48,000 Hz (-10 dB)
Kleur Grijs
Garantie 2 jaar
Download alle specificaties

Over de Sennheiser IE 900

De Sennheiser IE 900 is een zeer hoogwaardige hoofdtelefoon, voorzien van verscheidene technologische optimalisaties voor extreem zuivere en natuurgetrouwe klankweergaves. Van een geoptimaliseerde XWB-transducer en een innovatief X3R-resonatorkamersysteem, tot een in microscopische precisie vervaardigde aluminium behuizing.

De Sennheiser IE 900 brengt de allerfijnste details naar voren met krachtig laag- en middenbereik, plus parelende hoge tonen die zorgen voor een unieke balans en transparante weergave zonder compromissen. De tonaliteit in elke instrument is duidelijk hoorbaar, van oppervlakkige tot de meer complexere passages.

De Sennheiser IE 900 maakt gebruik van een akoestische achterruimte die helpt een heldere signatuur te verkrijgen door de richting en het volume van de lucht te regelen die door het transductorsysteem beweegt. De Sennheiser IE 900 wordt geleverd met drie connectoren van 2.5, 3.5 en 4.4 millimeter, drie paar siliconen en drie paar foam oordopen, een opbergcase en reinigingstool.

Awards van de Sennheiser IE 900

AV Forums
What Hifi

Reviews van de Sennheiser IE 900

Heeft u ervaring met de Sennheiser IE 900? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Sennheiser IE 900

Heeft u ervaring met de Sennheiser IE 900? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Sennheiser IE 900
Audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser
Audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser
Bij Sennheiser heerst al meer dan 70 jaar een obsessief streven naar superioriteit en perfectie. De Audiofiele hoofdtelefoons, ontworpen met de fijnste materialen en technologieën, koppelt ongeëvenaarde klanken aan esthetisch design en innovaties.

Het resultaat is een perfecte balans van zuivere en levensechte geluidsweergave zonder verdoezeling. De hoofdtelefoons van Sennheiser staan garant voor het meest originele klankkarakter en een altijd comfortabele pasvorm. Met hoogwaardige referentiehoofdtelefoons in elke categorie hoeft de echte audiofiele liefhebber van intiem luistergenot met hoofdtelefoonmuziek niet verder te zoeken dan de audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser.

Meer informatie
Terug naar boven.