Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Sennheiser audiofiele hoofdtelefoons

Sennheiser audiofiele hoofdtelefoons

Bij Sennheiser heerst al meer dan 70 jaar een obsessief streven naar superioriteit en perfectie. De Audiofiele hoofdtelefoons, ontworpen met de fijnste materialen en technologieën, koppelt ongeëvenaarde klanken aan esthetisch design en innovaties. Het resultaat is een perfecte balans van zuivere en levensechte geluidsweergave zonder verdoezeling. De hoofdtelefoons van Sennheiser staan garant voor het meest originele klankkarakter en een altijd comfortabele pasvorm. Met hoogwaardige referentiehoofdtelefoons in elke categorie hoeft de echte audiofiele liefhebber van intiem luistergenot met hoofdtelefoonmuziek niet verder te zoeken dan de audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser.
In-Ear hoofdtelefoons

In-Ear hoofdtelefoons

In-Ear hoofdtelefoons van Sennheiser zijn gemaakt van hoogwaardig materialen en een resonatorkamer om maskerende resonanties te verwijderen. De Sennheiser IE 80 S BT met Bluetooth is ideaal voor onderweg of tijdens sporten. De IE 300 is voorzien van een Extra Wide Band transducer voor adembenemende prestaties en een opwindende hifi-ervaring. het In-Ear vlaggenschip van Sennheiser - de IE 900 - is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en extreem hoogwaardige componenten. Met onder meer X3R-technologie en maar liefst drie helmholtz resonantiekamers biedt de IE 900 het absolute hoogst haalbare compromisloze In-Ear-geluid. Alle In-Ear hoofdtelefoons van Sennheiser zijn voorzien van traagschuim voor een comfortabele pasvorm.

Over-Ear open hoofdtelefoons

Over-Ear open hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons met een open klankkast laten geluid door van binnen en van buiten, hierdoor zijn ze vooral geschikt voor thuisgebruik. Een open klankkast komt qua geluid het meest in de buurt van speakergeluid, met meer natuurgetrouwheid en ruimtelijkheid. Een nadeel is dat het geluid niet wordt afgesloten en dus door anderen in dezelfde ruimte gehoord kan worden. De Sennheiser Over-Ear hoofdtelefoons sluiten de luisteraar af van de omgeving en zijn extreem comfortabel voor de langere intieme luistersessies.

Over-Ear gesloten hoofdtelefoons

Over-Ear gesloten hoofdtelefoons

Gesloten klankkasten zien we in hoofdtelefoons voor gebruik onderweg, zowel draadloos als bekabeld. Door de gesloten klankkast wordt geluid van buitenaf gedempt en kent vaak een hogere basweergave, maar tegelijkertijd ook een mindere natuurlijke weergave dan een open klankkast. De referentie gesloten hoofdtelefoon van Sennheiser - De HD 820 - is voorzien van 56mm Ring Radiator dynamische transducers, Gorilla Glass reflectoren en akoestische absorptie tegen ongewenste resonanties. De HD 820 is misschien wel de enige hoofdtelefoon op de markt die qua immersiviteit absoluut niet onder doet voor open klankkasten.

Hoofdtelefoonversterker

Hoofdtelefoonversterker

Audiofiele hoofdtelefoons kunnen in bijna alle gevallen worden gekoppeld aan Sennheiser hoofdtelefoonversterkers.

De Sennheiser HDV 820 digitale hoofdtelefoonversterker is ontworpen als perfecte aanvulling op het audiofiele hoofdtelefoonassortiment. De versterker voorziet in nog meer precisie en geluidskwaliteit die weinig dichter bij perfectie kan komen. De HDV 820 heeft een hoogwaardige DAC aan boord waardoor consistente signaalverwerking en extreem lage harmonische vervorming onvervalste geluidsweergave garanderen. Het apparaat heeft een ruime keuze aan output-opties, waaronder XLR3 en XLR4, 6,3mm en 4,4mm-Pentaconn stekkers. Voor bronnen zijn er onder meer digitaal optische, coaxiale of USB-aansluitingen, maar ook gebalanceerde en ongebalanceerde analoge invoermogelijkheden.

Gerelateerde producten
Sennheiser HD 600Hoofdtelefoon
€ 399,00
Sennheiser IE 300Hoofdtelefoon
€ 299,00 € 245,00
Sennheiser IE 900Hoofdtelefoon
€ 1499,00 € 1299,00
Sennheiser HD 820Hoofdtelefoon
€ 2395,00
Sennheiser HD800SHoofdtelefoon
€ 1799,00
Sennheiser HDV 820Hoofdtelefoon Versterker
€ 2399,00 € 2099,00
Meer nieuwsberichten
Rotel Diamond Series

Rotel Diamond Series

Rotel heeft met de Rotel DT-6000 een DAC en de Rotel RA-6000 een geïntegreerde versterker aan de Diamond Serie toegevoegd.

Meer informatie
Triangle Borea BT bluetooth speakers

Triangle Borea BT bluetooth speakers

De Triangle Borea BT Serie is een serie bluetooth luidsprekers welke volledig uitgerust zijn met alle benodigde connectiviteit.

Meer informatie
Terug naar boven.