Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Uitzonderlijke luidsprekersystemen: de Void Acoustics Air-serie

Uitzonderlijke luidsprekersystemen: de Void Acoustics Air-serie

De Void Acoustics Air-serie combineert uitzonderlijke esthetiek en extreme muzikaliteit met een reeks van unieke hoogwaardige luidsprekers en subwoofers. De luidsprekers en subwoofers van het Britse Void Acoustics zijn niet bepaald de meest doorsnee huis-tuin-en-keuken-speakers. Het merendeel van de producten van Void Acoustics is ontworpen om restaurants, hotels, lounges, bars, clubs, theaters, scholen, outdoor festivals en zelfs woningen te voorzien van de meer exclusievere muziekervaringen. De Air-series, - ontwikkeld voor de met name excentriekere commerciële gelegenheden - gaat nog een stap verder met unieke designs en een revolutionaire sound. De Void Acoustics Air-serie is gemaakt om uitzonderlijk te zijn, in zowel vorm als prestaties.
Gedurfde contouren

Gedurfde contouren

De luidsprekers en subwoofers van deze bijzondere serie hebben stuk voor stuk een eigenzinnig karakter. De behuizingen zijn van uiterst sterk kevlar en glasvezel composiet, en mede daardoor zeer geschikt voor binnen- of buitenruimtes. Alle producten van de Void Acoustics Air-serie zijn op verschillende manieren optioneel te monteren aan bijvoorbeeld muren en plafonds met bijgeleverde beugels en montagestukken.

In alle kleuren

In alle kleuren

De exceptionele designs van de Void Acoustic Air-serie komen vanzelfsprekend niet zomaar in een of twee kleuren. De producten zijn zo gemaakt dat elke speaker en subwoofer in alle RAL-kleuren custom leverbaar zijn, zodat deze exact te matchen zijn met elk kleurenschema en elke huisstijl.

Hoog vermogen

Hoog vermogen

De luidsprekers genieten een uitzonderlijke natuurgetrouwheid, geen resonantie en een gecontroleerde spreiding van het geluid. Daarbovenop hebben ze stuk voor stuk een extreem hoog vermogen - minimaal 300 Watt - zodat ook grotere ruimtes zonder problemen met muziek gevuld kunnen worden.

Compleet muzieksysteem

Compleet muzieksysteem

Void Acoustics Bias Amplifiers vormen de betrouwbare basis voor allround muzieksystemen in lounges of restaurants, tot aan high-power en full-range systemen in elke mogelijke configuratie.

Met de Void Acoustics Air-serie zijn kleine en grotere muzieksystemen te ontwerpen. Void Acoustics ontwikkelde speciaal hiervoor de revolutionaire Bias Amplifiers, uitzonderlijk duurzaam, laag in stroomverbruik en gebouwd van hoogwaardige carbon. Ze zijn zeer gedegen in high-end signaalverwerking, bevatten een state-of-the-art DSP, zijn makkelijk te installeren, en veelzijdig in gebruik. Met de Armonia Pro Audio Suite app zijn de Void Acoustics Bias Amplifiers eenvoudig te bedienen voor een totale integratie van misschien wel het meest extraordinaire muzieksysteem dat u ooit zult treffen.

Gerelateerde producten
Void Acoustics Stasys XairLuidspreker
€ 8217,00
Void Acoustics Air VantageLuidspreker
Prijs op aanvraag
Void Acoustics Air MotionLuidspreker
Prijs op aanvraag
Void Acoustics Tri MotionLuidspreker
€ 9390,00
Void Acoustics Airten V3Luidspreker
€ 4181,00
Void Acoustics Sub VantageSubwoofer
€ 7923,00
Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins 600 S3 serie

Bowers & Wilkins 600 S3 serie

Maak kennis met de Bowers & Wilkins 600 S3 serie.

Meer informatie
Focal Littora en Outdoor luidsprekers

Focal Littora en Outdoor luidsprekers

Maak kennis met Focal Littora serie en Focal outdoor luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.