Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Lyngdorf MXA-8400

De MXA-8400 is het krachtigste product van Lyngdorf Audio ooit en hij zal de capaciteit van uw netvoeding uitdagen met zijn piekvermogen van maar liefst 3,2 kW. Het is meer dan zomaar een high-end versterker - het is een verschuiving in versterkerparadigma's door het nieuwe gebruik van negatieve feedback (NFB).

Uitzonderlijke 137db s / n-verhouding en laagste harmonische vervorming van elke versterker!

Het outputgedeelte van de MXA-8400 is een volledig nieuw elektrisch Lyngdorf Audio-ontwerp gebaseerd op het optimale gebruik van NFB in audioversterkers. NFB is een opstelling waarin een versterker is gemaakt om te reageren o

Lees verder

p een fractie van zijn eigen uitgangssignaal in tegenfase naast het normale ingangssignaal. Het vermindert effectief vervorming en verhoogt de lineariteit.

Met een circuitontwerp dat gericht is op het verminderen van negatieve elementen buiten de NFB-lus, is de MXA-8400 een zeer krachtige versterker met een lineariteit en algehele prestatie die nog niet eerder in de audiowereld zijn vertoond. Zelfs wanneer de maximale specificatie wordt overschreden, wordt clipping in de eindtrap hersteld in zowel spannings- als stroomdomeinen. Het is immuun voor ruis buiten de band op het ingangssignaal en ongevoelig voor moeilijke luidsprekerbelastingen.

Een ontwerp zonder ventilator, extreem lage ruisvloer en extreem dynamische prestaties maken de MXA-8400 optimaal voor gebruik met bioscoopinstallaties om de filmische illusie te behouden.
De MXA-8400 is, zoals alle Lyngdorf Audio-elektronica, gebouwd volgens de hoogste industrienormen. Zonder luidruchtige ventilatoren functioneert de kast als koellichaam voor de eindtrap. Normale ventilatie in een rek is voldoende. Ten slotte ondergaat de MXA-8400 een inbrandtijd van 24 uur. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen ultieme prestaties krijgt, maar ook een product met waarschijnlijk de hoogste betrouwbaarheid in de branche.

7000,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Lyngdorf MXA-8400

Soort
Surround Eindversterker
Aantal kanalen
8
Uitgangsvermogen (per kanaal)
400 W RMS (4 Ohm)
Ingangen
8x XLR
Afmetingen (H x B x D)
10.5 x 45 x 36 cm
Kleur
Zwart
Overige
Leverbaar Q4 2020
Garantie
2 Jaar 

Video van de Lyngdorf MXA-8400

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.