Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Lehmann Audio Silver Cube

Phono Versterker

De Lehmann Audio Silver Cube speelt in de competitie van 's werelds meest volmaakte phono-versterker. Gekleed in een stijlvolle gedaante en met de beste componenten, leve... Verder lezen

€ 4799,00 per stuk en incl. BTW.

Specificaties van de Lehmann Audio Silver Cube

Soort Phono versterker 
Gain

36 dB, 46 dB, 56 dB, 66 dB

Input impedantie 47 kohms, 1 kohm, 100 ohms
1 x custom load 
Output impedantie 5 Ohm
Bass filter 50 Hz, 6 dB/oct. 
Kleur Zilver
Afmetingen Silver Cube 300 x 195 x 48 mm
Afmetingen Power Supply 112 x 312 x 80 mm
Gewicht Silver Cube 2,25 kg
Gewicht Power Supply 2,8 kg 
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Lehmann Audio Silver Cube

De Lehmann Audio Silver Cube speelt in de competitie van 's werelds meest volmaakte phono-versterker. Gekleed in een stijlvolle gedaante en met de beste componenten, levert de Lehmann Audio Silver Cube een uitstekend geluid en behoort daarmee duidelijk tot het beste wat je platen kan overkomen. Kijk uit naar een onbetaalbare muzikale ervaring en laat je meeslepen door de meesterlijke akoestische prestaties.

Het luistergenot van je platen is een zeer persoonlijke ervaring Verwacht je naast geconcentreerde energie ook weergaloze transparantie, een boeiende rijkdom aan details en een spectaculaire driedimensionale weergave van de ruimte wanneer je geniet van je favoriete LP's? Dan biedt de Lehmann Audio Silver Cube je alles waar je ooit van durfde te dromen.

De Lehmann Audio Silver Cube maakt gebruik van de beste componenten van eersteklas makers. Met liefde voor detail zijn de schakelingen geoptimaliseerd en het mechanische systeem naar een meesterlijk niveau getild.

De Lehmann Audio Silver Cube kan zijn uitmuntendheid tonen in combinatie met vrijwel alle MM- en MC-systemen die op de markt verkrijgbaar zijn. Hiervoor geeft de instelbare versterking tussen 36 dB en 66 dB je de nodige flexibiliteit. De beste onderdelen zoals hoogwaardige Mundorf-aluminiumcondensatoren in het filternetwerk, mica-condensatoren in het ingangsgedeelte, WBT Nextgen-aansluitingen voor de signaalverbinding en trillingsdempende 3S Device Feet.

De beschreven aanpassingen zorgen voor een adembenemende dynamiek, uitstekende specificaties en een indrukwekkend holografisch beeld. De pure elegantie van deze phono-versterker komt nog eens tot uiting in het hoogwaardige aluminium ontwerp. Het dient niet alleen als koellichaam voor de discrete klasse-A-uitgangstrap zonder algehele negatieve feedback, maar maakt de Silver Cube ook de visuele ster van je high-end systeem.

Reviews van de Lehmann Audio Silver Cube

Heeft u ervaring met de Lehmann Audio Silver Cube? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Lehmann Audio Silver Cube

Heeft u ervaring met de Lehmann Audio Silver Cube? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Lehmann Audio Silver Cube
Terug naar boven.