Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Luxman LX-380

Buizenversterker

De Luxman LX-380 vacuümbuizenversterker heeft een klassieke lay-out met een houten omsluiting en bewerkt aluminium. Hij levert uitzonderlijk diepe resonantie van audiobr... Verder lezen

€ 8200,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

  • Levertijd
    Zilver: 1-2 werkdagen
  • Alleen bij ons 5 jaar garantie!
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Luxman dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Luxman LX-380

Soort Vacuümbuizenversterker 
Uitgangsvermogen (per kanaal) 20W + 20W (6ohms), 18W + 18W (8ohms), 14W + 14W (4ohms)
Ingangen Phono (MM / MC), Line, Main-In
Afmetingen (H x B x D) 197 x 440 x 403mm
Gewicht 17.6 Kg
Kleur Zilver
Overige 6L6GC×4, ECC82×3 buizen
±8dB, turnover frequency switch-over system
BASS: 150 / 300 / 600Hz, TREBLE: 1.5k / 3k / 6kHz
Garantie 5 jaar

Over de Luxman LX-380

De Luxman LX-380 vacuümbuizenversterker heeft een klassieke lay-out met een houten omsluiting en bewerkt aluminium. Hij levert uitzonderlijk diepe resonantie van audiobronnen en combineert een LECUA computergestuurde verzwakker die de dynamiek zorgvuldig reproduceert, met een vermogensversterkercircuit dat de rijke muzikaliteit van de 6L6GC-uitgangsbuis uitdrukt. Deze 6L6GC Beam Power Tube staat bekend om zijn robuuste kwaliteit, stabiliteit en verfijnde klankkwaliteit.

De Luxman LX-380 heeft een nominaal vermogen van 20W + 20W dat wordt bereikt door de combinatie van een krachtige, flexibele Mullard-type driver-stage met een push-pull structuur als eindtrap. De toonregelingsfunctie (bass / trebble) is elektronisch gestuurd en maakt delicate aanpassingen aan de toonkwaliteit per geluidsbron en luisteromgeving mogelijk met drie selecteerbare omzetfrequentieposities. Een loudness-modus is gekoppeld aan het geluidsvolume om lage en hoge tonen te corrigeren, afhankelijk van menselijke gehoorkenmerken.

Voor analoge platen is de Luxman LX-380 uitgerust met een halfgeleider-gestructureerd phono-versterkercircuit, compitabel met MM / MC-typen. Een subsonische schakelaar op het voorpaneel onderdrukt elke wooferfluctuatie die worden veroorzaakt door laagfrequentiesignalen van vervormde platen.

Voor- en hoofdversterkercircuits kunnen worden gescheiden door een schakelaar die de bi-versterkerstructuur mogelijk maakt waarin een vermogensversterker kan worden toegevoegd, en de surround sound-omgeving kan worden verbetert met behulp van een AV-versterker. De Luxman LX-380 is zodanig ontworpen dat hij systematisch kan worden uitgebreid voor toekomstige upgrades.

Het achterpaneel heeft vergulde RCA-aansluitingen met een pitch van 18mm om hoogwaardige lijnkabels met grote stekkers en luidsprekeraansluitingen te ondersteunen. Ze zijn eveneens compitable met Y-nokken om eenvoudig aan te sluiten op extra dikke luidspreker kabels.

Reviews van de Luxman LX-380

Heeft u ervaring met de Luxman LX-380? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Luxman LX-380

Heeft u ervaring met de Luxman LX-380? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.