Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Reavon Ultra HD Blu-ray spelers

Reavon Ultra HD Blu-ray spelers

De universele discspelers van Reavon zijn ultra stil, stevig en voorzien in hoogwaardige audiofiele geluidsweergave. Geselecteerd voor de fans van fysieke home cinema media. Het Franse Reavon maakt universele 4K Ultra HD universele spelers voor alle soorten discs, uitermate geschikt voor de liefhebbers met fysieke film- en muziekcollecties. De prestaties van de spelers zijn ongekend in snelheid en audio- en videoweergaves. De twee discspelers van het merk zijn voorzien van hoogwaardige componenten, waaronder een Burr-Brown DAC en high-end main circuit boards voor hoge S/N ratio. Beide spelers zijn voorzien van een ruim aanbod aan vergulde analoge audio-uitgangen en uitstekende ondersteuning van muzieksurroundformats.
Ultra stijve constructie

Ultra stijve constructie

Het stalen chassis van geborsteld metaal wordt versterkt door een 3 millimeter stalen Rigid Under Base bodemplaat, die mechanisch bewegingsgeluid van de BD-drive minimaliseert. Het resultaat is een uiterst geluidsarme, zeer stijve en stabiele chassisstructuur die voorziet in een zorgeloze kijk- en luisterervaring.

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

De Reavon discspelers bieden eenvoudige bediening met de meegeleverde verlichte afstandsbediening. Verschillende menu’s hebben aanpassingsmogelijkheden voor gepersonaliseerde ervaringen, waaronder aanpassingen aan HDR- en HDMI-inhoud met Maximum Content Light Level en Maximum Frame Average Light Level.

Toroïdale Transformator

Toroïdale Transformator

De ringkerntransformator met een laag geluidsniveau en lage elektromagnetische interferentie zorgt voor minder audiovervorming en verslechtering van de geluidskwaliteit, met als resultaat een hogere nauwkeurigheid en zuiverheid. Dit is te danken aan de vorm en symmetrie van de transformator, waarbij de hoeveelheid magnetische flux die buiten de kern ontsnapt zeer laag is.

Surroundformats

Surroundformats

De Reavon universele discspelers ondersteunen een behoorlijke selectie aan formats, om de liefhebber van fysieke muziek- en videomedia volledig tegemoet te komen.

Naast Ultra HD Blu-ray en Blu-ray 3D ondersteunen de Reavon discspelers onder meer HDR 10, Dolby Vision, Dolby Atmos, dts-HD, dts-X, DSD, Super Audio CD, DVD, FLAC en M2TS. Ook kunnen de spelers audio- en video-inhoud van externe schijven via USB of DLNA afspelen.

Gerelateerde producten
Reavon UBR-X100Blu-Ray Speler
€ 799,00
Reavon UBR-X200Blu-Ray Speler
€ 1699,00
Meer nieuwsberichten
Audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser

Audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser

Zeer hoogwaardige hoofdtelefoons van Sennheiser, ontworpen met de fijnste materialen en technologieën voor absoluut ongeëvenaarde prestaties.

Meer informatie
Focal 1000 Series inbouwluidsprekers

Focal 1000 Series inbouwluidsprekers

De Focal 1000 custom integration luidsprekers zijn ontworpen voor gebruik als hoogwaardige inbouwspeakers in home cinema configuraties. Lees er hier meer over.

Meer informatie
Terug naar boven.