Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Triangle Borea Home Theater

Triangle Borea Home Theater

De Borea serie van Triangle is nu écht Home-Theater-Ready met de komst van de nieuwe Triangle Borea BRA1. De Borea reeks van Triangle kenmerkt zich door strak elegant design, geïnspireerd door de Ez Esprit en tot de nok gevuld met akoestische innovaties. Sinds kort is er een nieuwe surround speaker aan de serie toegevoegd; de Triangle Borea BRA1. Door de toevoeging van de BRA1 wordt de Triangle Borea reeks een uitzonderlijk veelzijdige home cinema serie met de laatste surround sound technologie, en dezelfde vertrouwde sonische signatuur van Triangle. Alle Triangle Borea luidsprekers zijn voorzien van hoogwaardige componenten en fraaie afwerkingen, met keuze in zwart, wit, walnoot of eiken.
Triangle BRA1 Surround Speaker

Triangle BRA1 Surround Speaker

De Triangle Borea BRA1 is de nieuwste aanwinst van de Borea serie, en komt als Surround Speaker met enkele nieuwe innovatieve home cinema technologieën, waaronder een instelbare crossover voor keuze tussen horizontale óf verticale geluidseffecten. De BRA1 kan worden geplaatst bovenop een van de andere Triangle Borea luidsprekers, met uitzondering van de compacte BR02 die van zichzelf al dienst kan doen als effectkanaalspeaker. Daarnaast kan de BRA1 voor horizontale geluidseffecten worden opgehangen aan achter- en zijwanden met behulp van het bevestigingsmechanisme. De BRA1 kan dienst doen in een home cinema systeem met configuraties van 3.1.2 tot 9.2.4.

Triangle BRC1 Center Speaker

Triangle BRC1 Center Speaker

Misschien wel het key-element van elk home cinema systeem; het centerkanaal, dat dialogen verstaanbaar maakt en van intensiteit voorziet. De Triangle Borea BRC1 is de Center Speaker in de reeks en voorzien van twee 13cm midrange en bass transducers met een cellulose papier membraan, plus een 25mm zijde dome tweeter.

Triangle BR02 & BR03 boekenplank model luidspreker

Triangle BR02 & BR03 boekenplank model luidspreker

De twee compacte speakers; de Triangle BR02 & BR03, voorzien de Borea reeks van uitzonderlijke immersie in de instrumentale en vocale tonen. Beiden zijn voorzien van een 25mm zijde dome tweeter en een 13cm transducer met cellulose membraan, met een extra 16cm midrange/bass driver in de BR03.

Triangle BR07, BR08 & BR09 vloerstaande luidspreker

Triangle BR07, BR08 & BR09 vloerstaande luidspreker

De grootste speakers in de Borea serie. Voorzien van een 25mm zijde dome tweeter, 16cm glasvezel midrange/bass driver en 16cm cellulose membraan midrange driver. Dynamische prestaties en uitzonderlijke lage frequenties geven de BR07, BR08 en BR09 een prominente rol in elk home cinema systeem. De instrumentale en vocale audio wordt uitzonderlijk precies weergegeven in alle frequenties. Met de nieuwe Triangle Borea BRA1, die op alle drie de vloerstaande luidsprekers kan worden geplaatst, wordt de home cinema ervaring met verticale 3D-effecten nóg levendiger.

Triangle Tales 340 Subwoofer

Triangle Tales 340 Subwoofer

Voor een complementaire baservaring in uw Borea Home Theater is de Triangle Tales 340 subwoofer bij uitstek geschikt.

De lage frequenties van de luidsprekers van de Triangle Borea serie zijn al uitzonderlijk te noemen. Maar voor een echte basbeleving komt de Triangle Tales 340 subwoofer naar voren als dé kandidaat die de lage frequenties naar een hoger niveau weet te tillen en tegelijkertijd een geweldige dynamiek heeft met de Borea luidsprekers. De 25mm driver met de klasse D amplifier geeft 200 watt RMS vermogen, met een piek van 350 watt. Eenvoudig in volume en crossover te reguleren, evenals de phase op de achterzijde van de subwoofer. De Triangle Borea luidsprekerserie in combinatie met de krachtige Triangle Tales subwoofer vormt de prelude voor een onovertroffen, meeslepende high fidelity home theater ervaring, met eenvoudig te vormen configuraties tot 9.2.4. in Surround en Atmos.

Gerelateerde producten
Triangle Borea BR07Luidspreker
€ 449,00
Triangle Borea BR02Luidspreker
€ 359,00
Triangle Borea BR08Luidspreker
€ 549,00
Triangle Borea BRC1Center Speaker
€ 275,00
Triangle Tales 340Subwoofer
€ 399,00
Triangle Borea BRA1Surround Speaker
€ 399,00
Meer nieuwsberichten
Introductie van de Sennheiser HD 620S

Introductie van de Sennheiser HD 620S

Maak kennis met de nieuwe Sennheiser HD 620S, een gesloten hoofdtelefoon die open klinkt.

Meer informatie
Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo DMP-A6 & DMP-A8

Eversolo digitale media players, streamers die een geheel eigen pad bewandelen.

Meer informatie
Terug naar boven.