Naar de inhoud springen. Terug naar Home

SolidSteel WS-5

Audio/Video meubel

De Solidsteel WS-5 is een ijzersterk platform dat isolatie op referentieniveau levert tegen een haalbare prijs, met een gewicht van maar liefst 13 kg. Vorm volgt functie,... Verder lezen

€ 445,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 5-8 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel SolidSteel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de SolidSteel WS-5

Frame:
alleen roestvrij staal; lasergesneden op drie verschillende metalen onderdelen en handgelast proces voor de montage; zwarte poedercoating.

Afmetingen:
500 x 410 x 19 mm

Materiaal:
MDF wood, polymer laminate.

Maximale belastbaarheid:
60 kg

Gewicht WS-5:
13 kg

Kleur:
Zwart

In de doos:
Een set van 4 aluminium kegels; inbussleutel 3 mm;
Een set van 3 betonnen ankerbouten 45 x 50 mm;
Boormal/sjabloon.

Garantie:
2 jaar

Over de SolidSteel WS-5

De Solidsteel WS-5 is een ijzersterk platform dat isolatie op referentieniveau levert tegen een haalbare prijs, met een gewicht van maar liefst 13 kg. Vorm volgt functie, de Solidsteel WS-5 ondersteunt zelfs de zwaarste draaitafels.

De Solidsteel WS-5 maakt onmiddellijk een einde aan alle twijfels over de bruikbaarheid en prestatiemogelijkheden van een draaitafel-wandplank. Geschikt voor maximaal 60 kg met een grote plank (500 x 410 x 19 mm, werkt de Solidsteel WS-5 met bijna elke draaitafel die ooit gemaakt is.

De zeer stevige Solidsteel WS-5 heeft een enorm 50 mm lang en 25 mm dik stalen buitenframe gelast aan een extreem dikke 150 mm achterplaat. De 25 mm vierkante dwarsbalken zijn rechtstreeks afkomstig uit Solidsteel's eigen audioracks. Idem voor de gepatenteerde Duraluminium isolatiekegels. Het nivelleren van de MDF-plank (laminaat zwarte afwerking) kan nauwkeurig worden afgesteld via de vier conische cups met behulp van een inbussleutel (altijd inbegrepen). De in Italië gemaakte Solidsteel WS-5 kan zelfs op baksteen en beton worden gemonteerd, mits je de juiste connectoren gebruikt. Geef je platenspeler de ondersteuning die hij nodig heeft met de Solidsteel WS-5.

Veel liefhebbers van audio hebben niet de mogelijkheid om racks of standaards voor hun componenten te gebruiken en een muurbevestiging zou de enige manier kunnen zijn om het systeem onder te brengen. Hoewel niet goedkoop, in vergelijking met andere artikelen die op de markt verkrijgbaar zijn, is dit model zorgvuldig ontworpen om draaitafels op hun best te waarderen, zodat zelfs audiofielen met beperkte ruimte in hun luisterruimte de kans krijgen om componenten op een goede ondergrond te plaatsen.

Reviews van de SolidSteel WS-5

Heeft u ervaring met de SolidSteel WS-5? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de SolidSteel WS-5

Heeft u ervaring met de SolidSteel WS-5? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.