Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Sennheiser Ambeo Max

Soundbar

Ontdek de Sennheiser Ambeo Max, een soundbar die de grenzen van thuisaudio opnieuw definieert. Met zijn indrukwekkende 5.1.4-kanaals Dolby Atmos-geluid en een totaal verm... Verder lezen

€ 1995,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Sennheiser dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (436 beoordelingen).

Specificaties van de Sennheiser Ambeo Max

Type luidspreker Soundbar
Frequentie bereik 30 Hz - 20 kHz 
Vermogen 500 watt (piek)
Audio processor DualCore 1,2 GhZ ARM Cortex A7,
2x Dual Core 500 MHz SHARC DSP
Speaker units Woofers: 6x 4" cellulose sandwich-conus
Tweeters: 5x 1" Tweeters aluminium-conus
Fullrange: 2x 3,5" naar boven gericht
Uitgangen 1x HDMI 2.1 (eARC)
Subwoofer pre-out RCA
Ingangen

3 x HDMI-ingang (v2.0a)
1 x optische audio-ingang (<24-bit/192kHz)

Ondersteunde audioformaten DSD, MP3, AAC/HE-AAC, LPCM, FLAC, AIFF, ALAC,
Vorbis, Dolby Atmos Music, Sony 360 Reality Audio /
.mp3, .m4a, .aac, .mp4, .3gp, .wav, .flac, .aiff, .aif, .m4a, .ogg
Afmetingen 126,5 x 13,5 x 17,1 cm
Gewicht 18,5 kg
Overige Wifi, Ethernet, OLED display, afstandsbediening, 
Google Chromecast ingebouwd
Kleur Zwart
In de doos Ambeo Max, afstandsbediening, kalibratie microfoon,
HDMI kabel, stroomkabel, handleiding
Garantie 2 jaar

Over de Sennheiser Ambeo Max

Ontdek de Sennheiser Ambeo Max, een soundbar die de grenzen van thuisaudio opnieuw definieert. Met zijn indrukwekkende 5.1.4-kanaals Dolby Atmos-geluid en een totaal vermogen van 500 watt, levert deze soundbar een geluidservaring die je moet horen om te geloven.

De Sennheiser Ambeo Max is uitgerust met 13 interne luidsprekers, waaronder vijf specifieke high-fidelity tweeters voor studiokwaliteit output, zes langeslagwoofers die een extreem laag basgeluid van 30 Hz voortbrengen, en middentonen die met adembenemende precisie worden weergegeven1. Deze combinatie zorgt voor een rijke, natuurlijke klank, dynamische details en een overtuigend surround-effect.

De Sennheiser Ambeo Max ondersteunt ook Dolby Atmos, DTS-ES en LPCM 7.1-kanaals formaten, waardoor je kunt genieten van een breed scala aan audiocontent in verbluffende kwaliteit. Bovendien is de Sennheiser Ambeo Max uitgerust met HDMI In (3x), HDMI Out (1x), USB, Aux, Sub, Ethernet, Mic, Bluetooth, Chromecast en UPnP, waardoor je een breed scala aan apparaten kunt aansluiten voor een naadloze luisterervaring.

De Sennheiser Ambeo Max wordt geleverd met een afstandsbediening inclusief lithiumbatterij, een kalibratiemicrofoon, een high-speed HDMI®-kabel, een voedingskabel en gebruikershandleiding. Met zijn gespecialiseerde kalibratiesysteem past de Sennheiser Ambeo Max zich aan de configuratie van je woonkamer aan, waardoor je een onvergetelijke 3D-ervaring krijgt.

Ervaar vandaag nog de toekomst van thuisaudio met de Sennheiser Ambeo Max.

Awards van de Sennheiser Ambeo Max

AV Forums
iF Design Award
What Hifi

Reviews van de Sennheiser Ambeo Max

Heeft u ervaring met de Sennheiser Ambeo Max? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

  • Alex

    Der Sound der Ambeo entspricht nicht dem was man für 2500€ erwartet aber natürlich zahlt man ein Premium für die Marke. Das schlimmste ist jedoch die lächerlich schlechte App, welche ständig die Verbindung verliert und erst nach unzähligen Neustarts wieder funktioniert. Es nervt unfassbar, dass die Soundbar manche Einstellungen "vergisst" und man nach jedem Neustart erstmal alles prüfen und einstellen muss. Das war definitiv mein letztes Produkt von Sennheiser, jeder billige Noname Hersteller bekommt das besser hin als dieser angebliche "Premium Hersteller" - Note 4!

  • Paul Visser

    Ten eerste willen wij Stassen Hifi bedanken voor het goede advies, en dat wij eindelijk een keuze hebben kunnen maken. Wij zijn bij zeer veel andere zaken geweest echter wat we allemaal beluisterd hebben bij Stassen is met niets te vergelijken. Waren we maar direct naar hun gegaan. Wij zijn zeer tevreden met de Sennheiser Ambeo ook met de Subwoofer die wij erbij kregen(gratis) geeft het een echte KIK, zonder is ook goed maar met de Basso van TMA audio is het plaatje compleet wij zetten de subwoofer in ieder geval nooit meer uit . De films en muziek weergave zijn levens echt, en mijn vrouw is er ook blij mee omdat ze dit ook makkelijk kan bedienen. Nogmaals hartelijk bedankt voor het advies en ontvangst in Palazzo het Luisterkasteel zoals jullie zeggen. P Visser

Schrijf een review over de Sennheiser Ambeo Max

Heeft u ervaring met de Sennheiser Ambeo Max? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Sennheiser Ambeo Max
Terug naar boven.