Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Q Acoustics Q Active 200

Een compleet draadloos audiosysteem met hoge resolutie dat compromisloos hifi-geluid levert.

Actieve versterking

In een traditioneel, passief audiosysteem is er één versterker. Hij stuurt twee luidsprekers aan, die in totaal minstens vier stuurprogramma's zullen hebben. In het Q Active-systeem wordt elke driver (er zijn er drie in elke Q Active 200-luidspreker bestuurd door zijn eigen individuele, specifiek geselecteerde versterker.

Door in totaal zes discrete versterkers te gebruiken, met een totaal van 280 watt aan vermogen om het Q Active-systeem aan te drijven, krijgt elke i

Lees verder

ndividuele driver zijn eigen zorgvuldig geregelde versterking. Het resultaat is dat Q Active elke driver nauwkeurig en finesse kan besturen, wat kort gezegd betekent dat Q Active groter en preciezer klinkt dan je voor mogelijk houdt.

Dynamisch breedbeeldgeluid

Q Active ziet er niet zomaar uniek uit. Q Acoustics wilde dat Q Active een breedbeeldgeluid zou leveren zonder concessies te doen aan stereofocus of soundstage, en specifieke Balanced Mode Radiators (BMR's).

Met BMR's kan Q Active een uitstekende geluidskwaliteit leveren in uw hele luistergebied, in plaats van het te beperken tot de ‘sweet spot’ van meer traditionele driverarrangementen. En, naast deze breedbeeldpresentatie, leveren BMR's naadloze midrange-prestaties. Omdat ze helemaal tot 150 Hz werken, waar ze worden overgedragen aan de subwooferdriver van Q Actives, is er geen crossover-vervorming in het middenbereik en bijgevolg volledig zuivere en ongekleurde midrange-prestaties.

Het compenseren van de BMR's in de Q Active-kast heeft ook een functie. Het zorgt voor een zekere mate van afstemming in uw luisterruimte, omdat het mogelijk is om de BMR's naar de binnen- of buitenkant van de kasten te plaatsen.

Krachtige, gecontroleerde bas

De achterkant van een gewone luidspreker is meestal niet de moeite waard om te bespreken. Maar zoals inmiddels duidelijk is, is Q Active verre van een gewone luidspreker - en dat geldt ook voor de achterkant van de kast.

De Q Active 200 heeft een naar achteren gerichte subwoofer van 114 mm / (4,5 inch) die snelle, diepe en prachtig georganiseerde bassen levert. De Q Active 400 heeft een paar subwoofers om de laagfrequente actie te verdubbelen.

De subwoofers vuren op een vaste 'Wave guide'-grens om ervoor te zorgen dat de basweergave van Q Active altijd perfect wordt gecontroleerd - ongeacht waar in uw kamer u besluit de luidspreker te plaatsen.

998,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Q Acoustics Q Active 200

Type luidspreker
Actief
Frequentie bereik
46Hz to 20kHz (-6dB)
RMS vermogen
100W
Dynamisch vermogen
280W
Stand
Optioneel + €450,- per paar
Crossover-frequentie(s)
150 Hz
Aantal speakerunits
3
Afmetingen (H x B x D)
284 x 170 x 290mm
Gewicht
7,5 Kg
Overige
Werkt draadloos met Q active hub voor streaming / aansluitingen
Kleur
Zwart, Wit
Garantie
5 Jaar

Video van de Q Acoustics Q Active 200

Gerelateerd aan Q Acoustics Q Active 200

Bowers & Wilkins Formation Duo
Bowers & Wilkins Formation Duo Luidspreker € 3999,-
Dali Oberon 1C
Dali Oberon 1C Luidspreker € 499,-
Kef LS50 Wireless MKII
Kef LS50 Wireless MKII Luidspreker € 2499,-

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.