Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Kef LS50 Wireless MKII

PAARPRIJS

De meermaals bekroonde LS50 Wireless legde de lat hoog voor hoogwaardige draadloze luidsprekers, en in dezelfde geest van uitvinding en innovatie die het origineel creëerden, is de LS50 Wireless MKII veel meer dan alleen een nieuwe generatie. De nieuwe KEF LS50 Wireless MKII, het resultaat van drie jaar intensief onderzoek en ontwikkeling, is een volledig actief draadloos stereoluidsprekersysteem dat een onberispelijk KEF-kenmerkend geluid levert in combinatie met een geweldige bruikbaarheid en hoogwaardige draadloze mogelijkheden. LS50 Wireless MKII is gebouwd op een geheel nieuw akoestisch platform,

Lees verder

de LS50 Meta passieve luidsprekers, terwijl het gloednieuwe draadloze platform vanaf de grond af is ontworpen. Actieve elektronica, Digital Signal Processing (DSP), draadloos streamingplatform en de nieuwe KEF Connect-app vormen samen een nieuwe maatstaf voor toonaangevende akoestische en gebruikerservaring.

Alle muziek, altijd..

Het nieuwe draadloze platform dat in het digitale hart van de LS50 Wireless MKII zit zorgt ervoor dat hoe u ook naar uw muziek luistert, u dit kunt doen met een minimum aan gedoe en in fantastische geluidskwaliteit. LS50 Wireless MKII geeft je direct toegang tot je favoriete muziekdiensten, waaronder Spotify (via Spotify Connect), Tidal, Amazon Music, Qobuz en Deezer. U kunt zelfs afstemmen op internetradiostations en op de hoogte blijven van de laatste podcasts via de KEF Connect-app. AirPlay 2 en Google Chromecast verbinden naadloos uw compatibele Apple- of Android-apparaat, terwijl Bluetooth de opties nog verder uitbreidt.

Er zijn ook bedrade aansluitingen voor je tv, platenspeler, cd-speler en gameconsole, via de HDMI-, analoge, optische en coaxiale ingangen. LS50 Wireless MKII biedt audiofielen met ondersteuning voor het streamen van muziekbestanden tot 24 bit / 384 kHz, evenals MQA-decodering, DSD256 en Roon Ready. Deze eigenschappen betekenen dat zelfs de ervaren hifi-liefhebber zich zal verbazen over het vermogen van deze uitzonderlijke luidspreker; LS50 Wireless MKII biedt echt voor elk wat wils.

2499,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Luisterafspraak maken

Specificaties van de Kef LS50 Wireless MKII

Type luidspreker
Actief 2-weg
Frequentie bereik
40 Hz - 47 kHz
Max dB
108 dB op 1m
Vermogen
LF: 280W klasse D, HF: 100W klasse AB
Streaming
AirPlay 2, Google Chromecast, ROON Ready, UPnP Compatible, Bluetooth 4.2
Streaming diensten
Spotify via Spotify Connect, Tidal, Amazon Music, Qobuz, Deezer, QQ Music via QPlay, Internet Radio, Podcast
Aantal speakerunits
2 (1x Uni-Q)
Afmetingen (H x B x D)
305 x 200 x 311 mm
Gewicht
10 Kg per stuk
Aansluitingen / ingangen
HDMI eARC, TOSLINK Optical, Digital Coaxial, Analog 3.5mm,  RJ45 Ethernet (netwerk), Wifi is ook mogelijk
Kleur
Carbon Black, Titanium Grey, Mineral White, Crimson Red
Garantie
5 jaar op speakerunit, 2 jaar op de versterker/electronica

Video van de Kef LS50 Wireless MKII

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.