Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Kef

Kef is in 1961 opgericht. Kef kiest altijd voor unieke innovatieve oplossingen. Nieuwe materialen, nieuwe technologieën en bijzondere ontwerpen dragen daar sinds het begin van Kef aan bij. Als men aan goed geluid denkt, denkt men ook onmiddellijk aan Kef. Een voorbeeld van een prachtige lijn is de Kef iQ serie.

De zachte glans van titanium is slechts een indicatie van alles wat de nieuwe iQ serie zo high-tech maakt. De ontwerpers van Kef hebben immers eens goed gekeken naar de voordelen van Uni-Q technologie - een consistent & gedetailleerd klankbeeld in de hele kamer - en talloze verbeteringen doorgevoerd.

Nieuwe, extreem lichte en stijve conusmaterialen staan borg voor controle over elk klank-detail. Een gegoten aluminium precisie-chassis zorgt voor een stevige, rigide uitvalsbasis voor de Uni-Q eenheid.
Een verbeterde magneetstructuur, state-of-the-art spreekspoelen en volledig nieuw ontworpen surrounds maken een grotere lineaire conus-uitslag mogelijk - als gevolg waarvan efficiency en vervormingsvrijheid fors verbeterd zijn.

De opnieuw ontworpen reflexpoorten dragen dankzij hun plaatsing vlakbij de laagweergever bij aan een verbeterde systeemintegratie. Geheel afgeschermde aansluitingen staan in al hun veelzijdigheid borg voor hoogwaardige connecties. De afgeronde behuizingen zijn naast mooi ook heel effectief in het voorkomen van paneelresonanties. Gevoeligheid en efficiency zijn beter dan ooit. Stemmen klinken nog natuurlijker. De laagweergave is beduidend beter en strakker.

Kef KC62Subwoofer
€ 1699,00
Kef KC92Subwoofer
€ 2399,00
Kef KF92Subwoofer
€ 2299,00
Kef LS50 Wireless IIDraadloze Luidspreker
€ 2299,00 € 1995,00
sale
Kef Speaker standsLuidspreker Standaard
€ 549,00 € 295,00
sale
Kef T2Subwoofer
€ 749,00
Terug naar boven.