Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Bowers & Wilkins 804 D3

Luidspreker

De Bowers & Wilkins 804 D3 is een speaker uit de 800 Series Diamond. Met deze lijn zet het gerenommeerde Britse speakermerk opnieuw een standaard voor high-end luidspreke... Verder lezen

€ 4500,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Verwachte levertijd
  Mystic: 5-8 werkdagen
  Zwart: 5-8 werkdagen
  Rosenut: 5-8 werkdagen
  Wit: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • 14 dagen lang gratis retourneren.
 • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (332 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins 804 D3

Type luidspreker Vloerstaand
Frequentie bereik 20Hz-35kHz
Gevoeligheid 89dB
Aanbevolen vermogen 50-200W bij 8Ω
Impedantie 8Ω (minimaal 3.0Ω)
Drive units 1x ø25mm (1 in) diamond dome high-frequency
1x ø130mm (5 in) Continuum cone FST™ midrange
2x ø165mm (6.5 in) Aerofoil cone bass units
Aantal speakerunits 4
Afmetingen (H x B x D) 1019 x 238 x 345mm
Gewicht 33kg
Grill Zwart, Grijs (alleen bij Satin White)
Kleur Gloss Black, Satin White, Rosenut, Mystic
Garantie 10 Jaar garantie

Over de Bowers & Wilkins 804 D3

De Bowers & Wilkins 804 D3 is een speaker uit de 800 Series Diamond. Met deze lijn zet het gerenommeerde Britse speakermerk opnieuw een standaard voor high-end luidsprekers. Er wordt al plus minus 40 jaar met de 800 series een standaard gezet die andere luidsprekers proberen te volgen.Veeleisende opnamestudio’s zoals Abbey Road Studios in Londen en Skywalker Sound in Californië maken gebruik van de 800 Series Diamond van B&W. Dit is niet voor niets, de Bowers & Wilkins 800 Series Diamond behoren immers tot de wereldtop.

Bowers & Wilkins 804 D3: A wolf in sheep’s clothing.
De Bowers & Wilkins 804 D3 ziet er misschien traditioneler uit dan de andere speakers uit deze lijn, laat je hierdoor niet van de wijs brengen. De 804 D3 levert adembenemende akoestische transparantie. De revolutionaire technologieën van de 800 series vinden we ook terug in de 804 D3. Zoals de Continuum conus en een vergroot Matrix bracing systeem. Hoewel het uiterlijk erg doet vermoeden alsof er nauwelijks iets veranderd is, zijn de prestaties wel degelijk verbeterd. Het enige dat over is gebleven van de vorige 800 Serie Diamond generatie zijn de aansluiting terminals, de Mundorf condensator en de diamanten tweeter. Verder zijn er 868 verbeteringen doorgevoerd. De meest opvallende aanpassingen zijn de nieuwe middentoon drivers. Bowers & Wilkins heeft dik 7 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw soort membraan, dit Continuum membraan wordt nu voor het eerst toegepast in de nieuwe 800 serie dit zorgt voor een glashelder geluid. Met de Bowers & Wilkins 804 D3 haalt u absolute topkwaliteit in huis waar u ongetwijfeld van onder de indruk zult zijn.

Reviews van de Bowers & Wilkins 804 D3

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 804 D3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • Johan Heiligers

  Wat er voor het maken van een luisterafspraak voor deBowers & Wilkins 804 D3 nodig was had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht. Er werd me zelfs gevraagd een omschrijving en een plattegrond te maken van de ruimte waar de luidsprekers kwamen te staan. Bij aankomst dacht ik dat ik fout zat maar omdat er luisterkasteel stond dacht ik dat het wel goed zou komen. We kregen zelfs koffie en vlaai en een rondleiding voordat we gingen luisteren. Tot mijn verbazing lag zelfs het tapijt wat ik had omschreven in de ruimte. Er waren ook nog 4 andere luidsprekers klaar gezet om te vergelijken, ik dacht Dali,Triangle en de andere weet ik niet meer. Het zijn uiteindelijk toch de Bowers & Wilkins 804 D3 geworden. Ik had deze ervaring nooit verwacht maar had het zeker niet willen missen. Firma Stassen nogmaals bedankt.

 • d Kroon

  Na een aantal jaren van de oude 800 serie te hebben genoten was het nu weer tijd voor de nieuwe versie. Als B&W liefhebber kun je de luistersessie net zo goed geblinddoekt doen want je haalt ze er meteen uit. En natuurlijk kreeg ik als vaste klant van Stassen weer de beste deal.

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 804 D3

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 804 D3? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins 804 D3
Terug naar boven.