Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?

Bowers & Wilkins 703 S2

Luidspreker

De Bowers & Wilkins 703 S2 is de op één na grootste luidspreker uit de 700 serie. Met carbon dome verstevigde tweeter, 150 mm Continuum FST midrange, en twee 165mm Aero... Verder lezen

€ 1850,00 per stuk en incl. BTW.

Vraag een offerte aan en laat u adviseren voordat u beslist.

 • Levertijd
  Rosenut: 5-8 werkdagen
  Wit: 5-8 werkdagen
  Zwart: 5-8 werkdagen
 • Alleen bij ons 10 jaar garantie!
 • Gratis verzending.
 • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk.
 • Wij zijn officieel Bowers & Wilkins dealer.
 • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Bowers & Wilkins 703 S2

Type luidspreker Vloerstaand 3 weg
Frequentie bereik 30-33000 Hz
Gevoeligheid 89dB
Impedantie 8 Ohm
Aantal speakerunits 4
Afmetingen (H x B x D) 1025 x 370 x 320 mm
Gewicht 24,8kg
Kleur Gloss Black, Satin White, Rosenut
Garantie 10 jaar

Over de Bowers & Wilkins 703 S2

De Bowers & Wilkins 703 S2 is de op één na grootste luidspreker uit de 700 serie. Met carbon dome verstevigde tweeter, 150 mm Continuum FST midrange, en twee 165mm Aerofoil basunits is deze drieweg luidspreker geschikt voor de middel tot grote ruimtes.

Eén van de meest vooraanstaande nieuwe technologieën in de nieuwe 700 Series zijn de met carbon verstevigde tweeters. Dit is zonder twijfel de best presterende ‘niet-Diamond’ tweeter die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd.

De Continuum midrange speakerunit staat hoog aangeschreven en is gemaakt uit een geweven composiet. Voor een natuurgetrouw en open geluidsbeeld is de Bowers & Wilkins 703 S2 voorzien van deze hoogwaardige unit.

De Bowers & Wilkins 703 S2 heeft twee Aerofoil basdrivers. Deze technologisch vooruitstrevende componenten garanderen een aantrekkelijk laag geluid.

Reviews van de Bowers & Wilkins 703 S2

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 703 S2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

 • F. Robbers

  Na jaren lang genoten te hebben van de B & W 2000 boxen die na 30 jaar wel erg verouderd waren nu de 703 gekocht en wat een prima geluid ! Bij Stassen een aantal luidprekers beluisterd, maar de B & W 703 springen er duidelijk boven uit. Ik dank Stassen voor de gastvrijheid, het geduld, het enorm grote assortiment !!! en de deskundige en vooral prettige voorlichting. Ik ben blij dat e.e.a. nog voor de BREXIT geregeld kon worden, want die zou nog wel eens voor de nodige vraagtekens en prijsaanpassingen kunnen gaan zorgen.

 • K Nelissen

  Ik ging voor de B&W 703 naar Stassen en na het horen van verschillende concurrerende luidsprekers ben ik toch bij mijn keuze gebleven, ik vind ze gewoon een heel mooi eigen geluid hebben. Alhoewel er zeker luidsprekers bij waren die in de buurt kwamen en en wel mooier uitzagen ben ik bij dit gerenommeerde merk gebleven.

 • Niels

  Afgelopen vrijdag bij Stassen geweest voor mijn luisterafspraak. Ik ging voor de Bowers & Wilkins 704 S2 maar vond de Bowers & Wilkins 703 S2 toch mooier klinken, door zijn grotere kast en speakers bleef het geluid iets rustiger en vind ik ze vooral in het midden super klinken.

 • j Kuhnen

  Omdat ik persë B&W luidspekers wilde hebben heb ik een afspraak gemaakt bij Stassen omdat ik weet dat als iemand ze allemaal kan laten horen dan zijn hun het wel, en zoals verwacht was elke serie present. Na 2 uurtjes luisteren en wikken en wegen is mijn keuze gevallen op de Bowers & Wilkins 703 S2 Ik kan niet anders zeggen dan Stassen bedankt weer voor alles en tot een volgende keer.

 • Mathieu van Straten

  Ik heb ze door middel van een luistersessie gekozen en wat was dat een goede keuze! Ik ben al vaker bij Stassen geweest en iedere keer weer weten ze me te verbazen met de kennis die de mensen daar hebben. Ik was op zoek naar een mooie goede vloerstaander in deze prijsklasse. Ze hebben me deze fantastische speaker geadviseerd en ben toen maar eens komen luisteren. Ik kwam in tegelen aan en het eerste dat me opviel was het euforisch mooi pand. Ik heb er een rondleiding door gekregen en dat was echt fantastisch. Bij de luistersessie merkte ik al snel dat deze speakers echt de beste waren. Ik heb ze direct meegenomen en geen moment spijt van gehad. Ik was al vaste klant en blijf dat ook zeker. Stassen wederom bedankt!

Schrijf een review over de Bowers & Wilkins 703 S2

Heeft u ervaring met de Bowers & Wilkins 703 S2? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Bowers & Wilkins 703 S2
Dali Rubicon 5
€ 1599,00 € 1299,00
Terug naar boven.