Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Rel Airship MKII

Luidspreker Accessoires

De REL Airship MKII tilt de reputatie van REL op het gebied van geavanceerde draadloze verbindingen in de audio-industrie naar nieuwe hoogten. Door gebruik te maken van e... Verder lezen

€ 499,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Zwart: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel Rel dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de Rel Airship MKII

Type accessoire Wireless kit voor subwoofer
Geschikt voor REL no.32,  REL no.31, REL 212/SX, REL Carbon Special, REL S/812 en REL S/510.
compatibel met de REL HT1510
Draadloze afstand 10 meter
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar 
Download alle specificaties

Over de Rel Airship MKII

De REL Airship MKII tilt de reputatie van REL op het gebied van geavanceerde draadloze verbindingen in de audio-industrie naar nieuwe hoogten. Door gebruik te maken van een nieuw DAC/ADC-ontwerp van Texas Instruments, daalt de ruis op het systeem met 12 dB. Het geluid is helder, dynamisch en beschikt over rijkelijk verzadigde toonkleuren.

De REL Airship MKII biedt uitvoer op hoog niveau, invoer op laag niveau, .1/LFE XLR gebalanceerde ingangen en hoog niveau kunnen gelijktijdig worden uitgevoerd voor REL Theatre Reference-uitvoeringen.

Voor degenen die alle prestaties van de modellen Serie S en Reference willen, maar eenvoudigweg geen conventionele kabels kunnen gebruiken, is er hulp gearriveerd. De REL Airship MKII is een stille revolutie die je moet horen om te geloven.

De REL Airship II maakt gelijktijdig gebruik van een 5,8 gig-verbinding mogelijk voor zowel verbindingen op hoog niveau als het .1/LFE-kanaal dat nodig is voor theater van de hoogste kwaliteit. Op deze manier worden zowel 2-kanaals muziek als meerkanaals theater gelijktijdig ondersteund, wat betekent dat de REL-eigenaar zijn REL kan gebruiken zonder verder iets aan te hoeven passen om van welke vorm van muziek of theater dan ook te genieten.

De hoogwaardige ingang is ontworpen om de stereosignalen (tweekanaals) te accepteren van de luidsprekeraansluitingen van je receiver, geïntegreerde versterker of eindversterker(s). Dit zorgt ervoor dat je subwoofer exact hetzelfde signaal ontvangt als de hoofdluidsprekers, wat betekent dat het karakter van de bas uit het hoofdsysteem wordt overgenomen in het sub-bassysteem. Samen met de extreem snelle, natuurlijk klinkende PerfectFilter™-ingangscircuits zorgt de REL Airship II ervoor dat je profiteert van de voordelen van REL's superieure systeemintegratie; REL's staan bekend om hun perfecte, rijke integratie waarbij je de locatie van de subwoofer niet sonisch kunt lokaliseren.

De REL Airship MKII is ontworpen voor de REL no.32, REL no.31, REL 212/SX, REL Carbon Special, REL S/812 en REL S/510. Ook is de REL Airship MKII compatibel met de REL HT1510.

Reviews van de Rel Airship MKII

Heeft u ervaring met de Rel Airship MKII? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Rel Airship MKII

Heeft u ervaring met de Rel Airship MKII? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de Rel Airship MKII
Rel 212/SX
€ 5399,00
Rel No.31
€ 8999,00
Rel S/510
€ 2799,00
Terug naar boven.