Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audioquest Optical Vodka

De Audioquest Optical Vodka is een van de beste optische kwaliteitskabels van Audioquest die verkrijgbaar is. Door het gebruik van multi-fibers wordt een zuiverdere signaaloverdracht bereikt. Het materiaal in de Audioquest Optical Vodka is zo zuiver dat het optische licht niet meer wordt verstoord.

Sceptici zullen stellen dat digitale kabels geen relevante invloed hebben op de reproductie van digitaal opgeslagen muziek. Dit is niet juist want de Audioquest Optical Vodka heeft invloed op de nauwkeurigheid in het tijdsdomein van het signaal. De timing van het moment wanneer je van 1 naar 0, of van 0 naar 1 gaat

Lees verder

maakt wel degelijk een verschil. Goede optische kabels, zoals de Optical Vodka, zorgen ervoor dat je de nauwkeurigheid in het systeem behoudt.

De Audioquest Optical Vodka is ook verkrijgbaar met een mini-jack connector voor gebruik met een Mac of PC. De weergegeven prijs is voor een kabel van 0,75 meter. Wanneer u een langere kabel nodig heeft vraag onze klantenservice voor de prijs.

185,-per stuk

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Audioquest Optical Vodka

Type kabel
Optische kabel Toslink > Toslink
Lengte snoer
0,75, 1,5, 3,0, 5,0 meter
Materiaal
Multi-vezel (217 synthetische vezels)
Overige
ook verkrijgbaar in mini TOSlink > TOSlink

Video van de Audioquest Optical Vodka

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.