Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Maak kennis met de nieuwe Focal Vestia series luidsprekers

Maak kennis met de nieuwe Focal Vestia series luidsprekers

Herontdek het plezier van thuis luisteren met de Focal Vestia high-fidelity luidsprekers. De vier nieuwe modellen bieden verschillende stereo en thuisbioscoopsysteemopties voor momenten vol emotie. Met exclusieve Focal Technologies, zoals de Slatefiber-conus, onthult Vestia de volledige zuiverheid van Focal-geluid. Daarbij gaat het strakke design gepaard door een keuze uit verfijnde afwerkingen.
Focal Vestia N°1

Focal Vestia N°1

De Focal Vestia N°1 is ontwikkeld in het pure erfgoed van Focal-boekenplankluidsprekers en combineert finesse met een compact ontwerp. Deze 2-weg hifi-luidspreker bevat een aluminium-magnesium 'M'-vormige TAM-tweeter, een exclusieve Focal die nog nooit eerder in een luidspreker voor thuis is gezien. Deze tweeter maakt een zachte en nauwkeurige weergave van hoge tonen mogelijk. Bovendien is de beroemde Slatefiber-conus van Focal gemaakt van gerecyclede koolstofvezels, voor gedetailleerde en gedenkwaardige luisterervaringen.

Focal Vestia N°2

Focal Vestia N°2

De Focal Vestia N°2 is een 3-weg vloerstaande luidspreker die de elegantie van een ingetogen ontwerp combineert met de finesse van een moderne hifi-luidspreker. Het combineert Focal-technologieën zoals de slatefiber gerecyclede koolstofvezelconus met de 'M'-vormige TAM-tweeter voor verbeterde hoge tonen.

Focal Vestia N°3

Focal Vestia N°3

De Focal Vestia N°3 is een slanke 3-weg vloerstaande luidspreker die uitstekende prestaties levert. In de voetsporen van het Focal Aria 936-model, biedt de Focal Vestia N°3 lineair luisteren en uitstekende neutraliteit. De indrukwekkende dynamiek die wordt geleverd door drie basluidsprekerdrivers stelt hem in staat om zowel het beste van thuisbioscoop als stereogeluid van het "monitoring" -type te presenteren.

Focal Vestia N°4

Focal Vestia N°4

De Focal Vestia N°4 HiFi-luidspreker draagt ??het hart op de tong. Dit nieuwste product in het assortiment is een 3-weg vloermodel dat teruggaat tot de bron van het geluid. De woofers van 21 cm leveren moeiteloos een uitzonderlijk diepe en krachtige bas. De TAM-tweeter biedt een zeldzaam niveau van finesse en indrukwekkende precisie in de hoge tonen, voor moeiteloos luisteren gedurende langere tijd. De midrange met Slatefiber conus zorgt voor verfijning en neutraliteit.

Focal Vestia Center

Focal Vestia Center

De Focal Vestia Center is de centerspeaker in de lijn. Het complementaire karakter van zijn timbre met andere Focal Vestia-luidsprekers is een bijzonder opvallend kenmerk. Het is een perfecte aanvulling op een multi-channel systeem, waardoor het samenhang in ontwerp en geluid krijgt, evenals een getrouwe weergave tijdens het luisteren naar een thuisbioscoop sessies.

De gekantelde voet die bij de luidspreker wordt geleverd, verbetert het geluidsbeeld en maakt het mogelijk om te genieten van een unieke bioscoopervaring bij u thuis.

Gerelateerde producten
Focal Vestia N4Luidspreker
€ 1699,00
Focal Vestia N3Luidspreker
€ 1499,00
Focal Vestia N2 Luidspreker
€ 1299,00
Focal Vestia N1Luidspreker
€ 499,00
Focal Vestia CenterCenter Speaker
€ 549,00
Meer nieuwsberichten
Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert de Cinema 30

Marantz introduceert met trots het nieuwe referentieontwerp voor de Cinema-serie hoogwaardige home cinema AVR's - de Cinema 30.

Meer informatie
Focal Aria Evo X

Focal Aria Evo X

Maak kennis met de Focal Aria Evo X serie luidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.