Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Audioquest Dragonfly Cobalt

D/A Converter

DragonFly Cobalt, Audioquests DAC vlaggenschip doet wat muziekliefhebbers over de hele wereld zijn gaan verwachten van de meervoudig bekroonde DragonFly familie: neem een... Verder lezen

€ 329,00 per stuk en incl. BTW.
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis retourneren.
  • Wij zijn officieel Audioquest dealer.
  • Haal uw bestelling bij één van de 3.650 afhaalpunten in Nederland en België op.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (274 beoordelingen).
  • Wij zijn lid van Thuiswinkel en STEREO Premium Partner.

Specificaties van de Audioquest Dragonfly Cobalt

Soort USB DAC/hoofdtelefoonversterker
Kleur Blauw
Overige ESS ES9038Q2m DAC
Garantie 2 jaar

Over de Audioquest Dragonfly Cobalt

DragonFly Cobalt, Audioquests DAC vlaggenschip doet wat muziekliefhebbers over de hele wereld zijn gaan verwachten van de meervoudig bekroonde DragonFly familie: neem een natuurlijk mooi, verleidelijk geluid en ontdoe het van waas en mist die niet eens merkbaar waren totdat de Cobalt ze verwijderd heeft.

Hoe is dit mogelijk? Net als de veelgeprezen DragonFly Red heeft ook de Cobalt een robuuste 2,1-volt uitgang om bijna elke hoofdtelefoon probleemloos aan te sturen en maakt gebruik van een bit-perfecte digitale volumeregeling met een uitstekende signaal-ruisverhouding. Tevens wordt er gezorgd voor naadloze compatibiliteit met Apple en Android-apparaten, en is het uitzonderlijk competente en betaalbare MQA weergever.

De DragonFly Cobalt schept een nieuw precedent. Dit wordt mogelijk gemaakt door meerdere belangrijke upgrades:

* Nieuwe, meer geavanceerde ESS ES9038Q2M DAC-chip met een minimum-fase slow roll-off filter voor meer natuurlijk geluid.

* De superieure PIC32MX274 microprocessor van Microchip trekt nog minder stroom en verhoogt de verwerkingssnelheid met 33%.

* Verbeterde filtering van de voeding die specifiek de immuniteit tegen wifi, Bluetooth en cellulaire ruis verhoogt.

* Inclusief een bijpassende DtagonTail USB-C naar Female USB adapter. Alle DragonTails gebruiken AQ's Carbon-level USB-kabel technologie.

 

Natuurlijk maakt Cobalt gebruik van Gordons Rankin's veelbesproken en unieke StreamLength® asynchrone-overdracht USB-code. Ook wordt met behulp van Gordon's monoClock® technologie een ultra-low-jitter clock gegenereerd uit de ESS ES9038Q2M DAC chip die zowel alle ESS functies als microcontrollers bestuurt. Deze superieure klok maakt het voor de DragonFly Cobalt mogelijk om een hogere resolutie en helderheid te bieden dan DAC's met meerdere klokken.

Al deze kwaliteit is verpakt in een slanke nieuwe behuizing die slechts 57.5mm x 18.6mm x 11.9mm meet, waardoor de nieuwste DragonFly niet alleen 10% kleiner is maar ook zelfs een beetje meer broekzak-vriendelijk.

Reviews van de Audioquest Dragonfly Cobalt

Heeft u ervaring met de Audioquest Dragonfly Cobalt? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de Audioquest Dragonfly Cobalt

Heeft u ervaring met de Audioquest Dragonfly Cobalt? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Terug naar boven.