Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Audioquest Dragonfly Cobalt

DragonFly Cobalt, Audioquests DAC vlaggenschip doet wat muziekliefhebbers over de hele wereld zijn gaan verwachten van de meervoudig bekroonde DragonFly familie: neem een natuurlijk mooi, verleidelijk geluid en ontdoe het van waas en mist die niet eens merkbaar waren totdat de Cobalt ze verwijderd heeft.

Hoe is dit mogelijk? Net als de veelgeprezen DragonFly Red heeft ook de Cobalt een robuuste 2,1-volt uitgang om bijna elke hoofdtelefoon probleemloos aan te sturen en maakt gebruik van een bit-perfecte digitale volumeregeling met een uitstekende signaal-ruisverhouding. Tevens wordt er gezorgd voor naadl

Lees verder

oze compatibiliteit met Apple en Android-apparaten, en is het uitzonderlijk competente en betaalbare MQA weergever.

De DragonFly Cobalt schept een nieuw precedent. Dit wordt mogelijk gemaakt door meerdere belangrijke upgrades:

* Nieuwe, meer geavanceerde ESS ES9038Q2M DAC-chip met een minimum-fase slow roll-off filter voor meer natuurlijk geluid.

* De superieure PIC32MX274 microprocessor van Microchip trekt nog minder stroom en verhoogt de verwerkingssnelheid met 33%.

* Verbeterde filtering van de voeding die specifiek de immuniteit tegen wifi, Bluetooth en cellulaire ruis verhoogt.

* Inclusief een bijpassende DtagonTail USB-C naar Female USB adapter. Alle DragonTails gebruiken AQ's Carbon-level USB-kabel technologie.

 

Natuurlijk maakt Cobalt gebruik van Gordons Rankin's veelbesproken en unieke StreamLength® asynchrone-overdracht USB-code. Ook wordt met behulp van Gordon's monoClock® technologie een ultra-low-jitter clock gegenereerd uit de ESS ES9038Q2M DAC chip die zowel alle ESS functies als microcontrollers bestuurt. Deze superieure klok maakt het voor de DragonFly Cobalt mogelijk om een hogere resolutie en helderheid te bieden dan DAC's met meerdere klokken.

Al deze kwaliteit is verpakt in een slanke nieuwe behuizing die slechts 57.5mm x 18.6mm x 11.9mm meet, waardoor de nieuwste DragonFly niet alleen 10% kleiner is maar ook zelfs een beetje meer broekzak-vriendelijk.

299,-per stuk
Bestel nu

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Specificaties van de Audioquest Dragonfly Cobalt

Soort
USB DAC/hoofdtelefoonversterker
Kleur
Blauw
Overige
ESS ES9038Q2m DAC
Garantie
2 jaar

Video van de Audioquest Dragonfly Cobalt

Alle vermelde prijzen zijn per stuk en inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.