Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Velodyne

Velodyne Acoustics is de absolute wereldleider in de subwoofermarkt. Door hun constante innovatie, techniek, kwaliteit en uitzonderlijke prestaties, zijn ze reeds 25 jaar toonaangevend en voortdurend geprezen door journalisten en gebruikers.

Velodyne weet door het toepassen van 'high tech' en hoogwaardige materialen in combinatie met ongelooflijk kleine en prachtige afgewerkte behuizingen een onverslaanbaar produkt neer te zetten voor bijna ieder budget.

Het belangrijkste doel van Velodyne-oprichter David Hall is het verminderen van vervorming. Het supersnelle HGS (High Gain Servo) systeem (DD-serie) - dat constant de beweging van de conus opmeet en corrigeert - zorgt voor een totale afwezigheid van hoorbare vervorming, wat in combinatie met de extreem krachtige versterkers en onverwoestbare woofers resulteert in een perfect huwelijk tussen kracht en nauwkeurigheid. En dat alles in een zo klein mogelijke behuizing!

De meest recente innovatie van Velodyne is de mogelijkheid de subwoofer door middel van een parametrische equalizer functie (via een beeldscherm) volautomatisch danwel handmatig aan de ruimte aan te passen. Dit zorgt voor een absoluut uniek goede integratie van de subwoofer in uw geluidssysteem.

Terug naar boven.