Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
AV-versterkers van Marantz en Denon krijgen upgrade

AV-versterkers van Marantz en Denon krijgen upgrade

Marantz en Denon komen met een upgrade voor de vlaggenschepen: Marantz AV8805 en de Denon AVC-X8500H. Zowel de nieuwe Denon AVC-X8500HA AV-receiver als de nieuwe Marantz AV8805A AV-voorversterker zijn voorzien van mooie updates, waaronder 8K/60Hz en 4K/120Hz upscaling, HDR10+, Dynamic HDR en HDCP 2.3. Met de nieuwste 8K HDMI-technologie en 13.2-kanaals verwerking wordt audio- en video home entertainment een weergaloze en onovertroffen ervaring.
Consistente gameprestaties

Consistente gameprestaties

Verschillende nieuwe functies bieden gamers een consistentere en verbeterde precisie. 4K/120Hz passthrough geeft haarscherpe bewegingssnelheden, Variabele Refresh Rate voorkomt frame tearing en lag wordt geëlimineerd met Auto Low Latency Mode en Quick Frame Transport.

3D-audiotechnieken

3D-audiotechnieken

De sensationele 3D-audiotechnieken ondersteunen een volledig scala aan nieuwe surroundformaten, waaronder Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, IMAX Enhanced en Auro-3D.

Streaming

Streaming

In elke ruimte, overal in huis genieten van gestreamde muziek met HEOS Built-In Multiroom muziekstreamingtechnologie. Stream muziek via internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Amazon Music HD, Deezer en meer met Bluetooth en AirPlay 2.

Upgrade Modules

Upgrade Modules

De nieuwe A-klasse AV-versterkers van Denon en Marantz vervangen geleidelijk de oorspronkelijke modellen. Voor de oorspronkelijke modellen zijn upgrade-kits beschikbaar.

Voor de oorspronkelijke modellen AV-versterkers, - die waar nog geen A achter staat – zijn A-klasse-upgrade-modules beschikbaar: de Denon SPK611 Upgrade Kit en de Marantz SPK615 Upgrade Kit. De modellen Denon AVC-X8500H en Marantz AV8805 krijgen hiermee dezelfde updates en functies als de nieuwe -A modellen en hoeven dus niet volledig vervangen te worden. Ook met de oorspronkelijke modellen kan dus worden genoten van 8K-beeldkwaliteit en de nieuwste functies.

Gerelateerde producten
Denon AVC-X8500HAA/V Receiver
€ 4299,00
Marantz AV8805AVoorversterker
€ 4299,00
Denon SPK611 Upgrade KitModule
€ 749,00
Marantz SPK615 Upgrade KitModule
€ 749,00
Meer nieuwsberichten
Polk Audio Reserve luidsprekers

Polk Audio Reserve luidsprekers

De Reserve serie van het Amerikaanse Polk Audio laat muziek- en filmgeluid tot leven komen, met innovaties en technieken die toonaangevend zijn voor muziek- en filmgeluid.

Meer informatie
De nieuwe Focal Aria K2-serie

De nieuwe Focal Aria K2-serie

Focal heeft de Aria K2-lijn uitgebreid met een uitmuntende center speaker en hoogwaardige boekenplankluidsprekers.

Meer informatie
Terug naar boven.