Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
AV-versterkers van Marantz en Denon krijgen upgrade

AV-versterkers van Marantz en Denon krijgen upgrade

Marantz en Denon komen met een upgrade voor de vlaggenschepen: Marantz AV8805 en de Denon AVC-X8500H. Zowel de nieuwe Denon AVC-X8500HA AV-receiver als de nieuwe Marantz AV8805A AV-voorversterker zijn voorzien van mooie updates, waaronder 8K/60Hz en 4K/120Hz upscaling, HDR10+, Dynamic HDR en HDCP 2.3. Met de nieuwste 8K HDMI-technologie en 13.2-kanaals verwerking wordt audio- en video home entertainment een weergaloze en onovertroffen ervaring.
Consistente gameprestaties

Consistente gameprestaties

Verschillende nieuwe functies bieden gamers een consistentere en verbeterde precisie. 4K/120Hz passthrough geeft haarscherpe bewegingssnelheden, Variabele Refresh Rate voorkomt frame tearing en lag wordt geëlimineerd met Auto Low Latency Mode en Quick Frame Transport.

3D-audiotechnieken

3D-audiotechnieken

De sensationele 3D-audiotechnieken ondersteunen een volledig scala aan nieuwe surroundformaten, waaronder Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, IMAX Enhanced en Auro-3D.

Streaming

Streaming

In elke ruimte, overal in huis genieten van gestreamde muziek met HEOS Built-In Multiroom muziekstreamingtechnologie. Stream muziek via internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Amazon Music HD, Deezer en meer met Bluetooth en AirPlay 2.

Upgrade Modules

Upgrade Modules

De nieuwe A-klasse AV-versterkers van Denon en Marantz vervangen geleidelijk de oorspronkelijke modellen. Voor de oorspronkelijke modellen zijn upgrade-kits beschikbaar.

Voor de oorspronkelijke modellen AV-versterkers, - die waar nog geen A achter staat – zijn A-klasse-upgrade-modules beschikbaar: de Denon SPK611 Upgrade Kit en de Marantz SPK615 Upgrade Kit. De modellen Denon AVC-X8500H en Marantz AV8805 krijgen hiermee dezelfde updates en functies als de nieuwe -A modellen en hoeven dus niet volledig vervangen te worden. Ook met de oorspronkelijke modellen kan dus worden genoten van 8K-beeldkwaliteit en de nieuwste functies.

Gerelateerde producten
Denon AVC-X8500HAA/V Receiver
€ 4299,00
Marantz AV8805AVoorversterker
€ 4299,00
Denon SPK611 Upgrade KitModule
€ 749,00
Marantz SPK615 Upgrade KitModule
€ 749,00
Meer nieuwsberichten
Hoogwaardige kabels van Goldkabel

Hoogwaardige kabels van Goldkabel

De eersteklas kabelproducten van het Duitse Goldkabel worden in eigen land vervaardigd en zijn het resultaat van continue innovatie in prestatie en design.

Meer informatie
Triangle Borea Home Theater

Triangle Borea Home Theater

Met de nieuwe Triangle Borea BRA1 Surround Speaker wordt de Borea-serie een volwaardige Home-Theatersysteem. Wij lichten deze reeks van hoogwaardige speakers hier toe.

Meer informatie
Terug naar boven.