Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Triangle Borea BT bluetooth speakers

Triangle Borea BT bluetooth speakers

Het Franse Triangle wil muziekliefhebbers een natuurlijk geluid van zeer hoge kwaliteit leveren. Onderzoek en technische innovatie zijn de twee belangrijkste speerpunten voor dit merk. Triangle wil muziekliefhebbers een natuurlijk geluid van zeer hoge kwaliteit leveren. Dit maakt deze speakers uniek. De geluidskwaliteit zal menig audio liefhebber zeer goed bevallen. Het geluid is vooral te danken aan de middentoonluidsprekers die Triangle in eigen huis maakt. Een luidspreker die snel en daardoor levendig is en vooral stemmen naar u toe brengt. Ook kenmerkt Triangle zich door hun relatief hoog rendement.
Triangle Borea BR02 BT

Triangle Borea BR02 BT

De Triangle Borea BR02 BT is de meest compacte boekenplank speaker uit het assortiment. Het past gemakkelijk op een speciale standaard (S02/S04), een boekenplank of de meeste andere meubels. Deze kleine luidspreker is een perfecte introductie in de wereld van hifi en zal je verrassen door de onderdompeling en de geluidsamplitude die hij biedt. Uitgerust met een 25mm tweeter en een 13cm mid-bass driver, produceert deze luidspreker alle rijkdom van de stemmen en instrumenten, met behoud van een verrassend basniveau voor zijn kleinere formaat. Deze speaker biedt de dynamiek en energie die kenmerkend zijn voor Triangle. Daarnaast is het een actieve speaker en heeft dus geen versterker nodig.

Triangle Borea BR03 BT

Triangle Borea BR03 BT

De Triangle Borea BR03 BT is een boekenplank speaker om op een speciale standaard (S02 of S04) te worden geplaatst, de Borea BR03 BT is uitgerust met een 25mm tweeter en een 16cm midrange/basdriver. Het onbehandelde cellulosepapiermembraan, ontwikkeld voor de Esprit Ez-serie, geeft een natuurlijk geluid zonder kleuring. Het vocale bereik behoudt al zijn intensiteit en de lage frequenties behouden hun gebruikelijke dynamiek. Dit formaat wordt vooral aanbevolen voor luisteraars die op zoek zijn naar de prestaties van een vloerstaander in een compact ontwerp. Vanaf de allereerste noten maakt de Triangle Borea BR03 BT indruk met zijn energie, levering van diepe noten en belastbaarheid. Daarnaast is het een actieve speaker en heeft dus geen versterker nodig.

Volledig uitgeruste speakers

Volledig uitgeruste speakers

De Triangle Borea BT Series speakers zijn volledig uitgerust met alle benodigde connectiviteit.

Bluetooth, Line/Phono-in, Mini-jack-in, Subwoofer out, Optical S/PDIF in, Coaxial in. De speakers worden tevens geleverd met een afstandbediening die tot op 30m werkt. De speakers zijn beschikbaar in nieuwe Avant-Garde kleuren: Oak Green, Cream, Light Oak Blue, Light Oak en Black.

Meer nieuwsberichten
Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 700 serie 3

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie wordt gekenmerkt door elegantie en prestaties.

Meer informatie
Subwoofer Show

Subwoofer Show

Bij Stassen Hifi staat 29 oktober in het teken van subwoofers. In 10 verschillende ruimtes worden subwoofers gedemonstreerd van de merken REL, SVS en JL Audio.

Meer informatie
Terug naar boven.