Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Triangle 40th Anniversary luidsprekers

Triangle 40th Anniversary luidsprekers

Met twee premium modellen speakers kijkt Triangle terug op 40 jaar Frans meestervakmanschap. Triangle brengt met de limited 40Th Anniversary de authentieke passie voor muziek en design samen met de laatste innovatieve akoestiek van dit moment. De iconische Comète boekenplankspeaker en Antal vloerstaanderspeaker zijn ontwikkeld volgens Triangle’s filosofie: muziek onthullen vanuit ons eigen gevoel en emotie. Met de 40Th Anniversary speakers wordt veertig jaar prestige en high-end design van het Franse hifi bejubelt.
Onmiskenbare elegantie

Onmiskenbare elegantie

De Triangle Antal en Triangle Comète 40Th Anniversary zijn vervaardigd uit hoogwaardig palissander- en plataanhout. De dome tweeter, wooferranden en vloerdoppen zijn rosé gouden geanodiseerd, wat de luidsprekers nog meer statige elegantie oplevert.

Nieuwe technologie

Nieuwe technologie

Altijd zoekende naar de nieuwste innovaties, heeft Triangle ook de Antal en Comète 40th Anniversary voorzien van de meest recente technologie. Zo bevatten beide speakers een nieuwe rosé gouden geanodiseerde magnesium horn-loaded tweeter, een nieuwe generatie midrange driver met cellulose papier en high end bekabeling voor zeer precieze transmissie.

Voor alle vloersoorten

Voor alle vloersoorten

Elke speaker komt met een accessoire-kit voor plaatsing en gebruik op verschillende vloersoorten. De vloerdoppen limiteren ongewenste trillingen zodat de best mogelijke geluidskwaliteit de nadruk krijgt.

Elegante Speaker stands

Elegante Speaker stands

Voor een exceptionele luistervaring is er voor de Triangle Comète 40th Anniversary een passende speaker stand ontworpen.

Speciaal voor de Comète boekenplankspeakers heeft Triangle de 40th Anniversary speaker stand S04 ontworpen. De standaard geeft aanzienlijke vermindering in trillingen naar de vloer waardoor de luistervaring verbetert. Wanneer de speaker wordt vastgeschroeft aan de standaard, wordt de ontkoppeling doorgeleid naar de basis van de standaard, naar principe van een vloerstaanderluidspreker als de Antal. De basis van de Triangle S04 40th is glas vervaardigd, met roségouden details die terugkomen in de luidsprekers. De basis kan gevuld worden met het meegeleverde belastzand voor een nog betere absorptie.

Gerelateerde producten
Meer nieuwsberichten
Rotel Diamond Series

Rotel Diamond Series

Rotel heeft met de Rotel DT-6000 een DAC en de Rotel RA-6000 een geïntegreerde versterker aan de Diamond Serie toegevoegd.

Meer informatie
Triangle Borea BT bluetooth speakers

Triangle Borea BT bluetooth speakers

De Triangle Borea BT Serie is een serie bluetooth luidsprekers welke volledig uitgerust zijn met alle benodigde connectiviteit.

Meer informatie
Terug naar boven.