Naar de inhoud springen. Terug naar Home

TMA Audio

Daar waar andere merken hun ontwikkeling als eerste op meettechniek baseren en pas op de tweede plaats de muziekweergave komt, is dat bij TMA Audio precies andersom.

TMA Audio gebruikt lichte conusmaterialen en sterke magneten met hoge eigendemping zoals textiel tweeters en papier of papier-composiet bas/midden conussen.

Door gebruik te maken van het 2 weg principe is het mogelijk om het volledige stemmenbereik uit een luidsprekerconus te laten komen zonder grond en boventonen van elkaar te scheiden. Dit resulteert in een veel natuurlijker klankbeeld. TMA Audio luidsprekers hebben steile wisselfilters (TMA Audio PCSC = phase-correct steep crossover) en uitgekiende kantelpunten, zodat iedere speaker niet meer hoeft te doen dan waar hij voor ontworpen is. Dit resulteert in: weinig vervorming, hoge impulsweergave, uitmuntende spreiding, pointsource weergave, ruimtelijke en een natuurlijk weergave.

De wisselfilters zijn uit hoogwaardige geselecteerde en gepaarde onderdelen opgebouwd. Helaas zijn dit soort systemen niet met een computer te ontwerpen en daarom gebruiken andere fabrikanten dit niet.

De luidsprekers zijn kritisch gedempt voor maximaal rendement met minimale kleuring. Kosten noch moeite zijn gespaard om u te laten genieten van een geluidsbele-venis in uw eigen woonomgeving. TMA Audio luidspre-kers worden langdurig in diverse ruimtes getest en beluisterd, zodat ze ook in moeilijke kamers hun mannetje staan.

Terug naar boven.