Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Rotel Diamond Series

Rotel Diamond Series

Rotel heeft met de Rotel DT-6000 een DAC en de Rotel RA-6000 een geïntegreerde versterker aan de Diamond Serie toegevoegd. De Rotel "Diamond Series" met twee modellen is speciaal gemaakt om de 60-jarige erfenis van het merk van niet-aflatende toewijding aan kwaliteit en passie voor uitzonderlijke audioprestaties te omvatten, te demonstreren en te vieren. Beide producten uit de Diamond Series hebben zeer hoge audioprestaties dankzij een combinatie van op Michi geïnspireerd circuitontwerp in combinatie met op maat gemaakte componenten van hoge kwaliteit - waarmee de nieuwe producten tot de top van het huidige Rotel-assortiment behoren.
Twee nieuwe modellen

Twee nieuwe modellen

De Diamond-serie omvat de Rotel DT-6000 DAC en de Rotel RA-6000 geïntegreerde versterker die elk een nieuwe industriële ontwerptaal delen die de nadruk legt op modern ontworpen, eigentijdse styling die zowel het huidige aanbod van Rotel complimenteert, terwijl ze eer bewijzen aan het iconische erfgoed van het merk door generaties van legacy-modellen.

Rotel DT-6000 DAC

Rotel DT-6000 DAC

De Rotel DT-6000 DAC is de ultieme broncomponent voor zowel veeleisende audiofielen als muziekliefhebbers, en brengt muziek tot leven met ongekende precisie. Het middelpunt van de Rotel DT-6000 is de 8-kanaals ESS Sabre ES9028PRO digitaal-naar-analoog-converter, geconfigureerd om elk 4 mono-DAC's toe te wijzen aan de linker- en rechterkanalen. Redundante signaalverwerking van de digitale datastromen extraheert audionuances met veeleisende helderheid en detail met een uitzonderlijk lage ruisvloer.

Rotel RA-6000

Rotel RA-6000

De Rotel RA-6000 geïntegreerde versterker levert een echt uitgangsvermogen van 350 watt in luidsprekerbelastingen van 4 ohm, gebruikmakend van technische en prestatieontwerpen van de vlaggenschipmodellen uit de Michi-serie van het merk - vooral met betrekking tot circuitontwerp, selectie van akoestische componenten en engineeringmethoden voor voeding - terwijl ook de upgrades van Rotel's recente MKII-modellen verder ontwikkelen. Een reeks broningangen zorgt voor verbinding met moderne en oudere audiobronnen.

Gebouwd op Michi technologie

Gebouwd op Michi technologie

Elk model is vervaardigd op basis van de Michi-serie technologie die wordt ondersteund door de onlangs gelanceerde MKII-modellen en levert een ongekend prestatieniveau en verfijning. Het industriële ontwerp weerspiegelt de geschiedenis van dit iconische merk met elegantie en gratie.

Over Rotel

Over Rotel

Rotel audioproducten staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, waarde en vooral uitzonderlijke geluidsweergave.

Rotel is in familiebezit sinds 1961 en heeft de middelen van zijn formidabele internationale ontwerpteam gebruikt en zijn producten vervaardigd in zijn eigen geavanceerde productiefaciliteiten. Rotel biedt met trots een compleet assortiment elektronica die consequent lovende kritieken en felbegeerde brancheonderscheidingen heeft ontvangen. Met substantiële investeringen in nieuwe technologieën en productie is Rotel voorbereid om de uitdagingen aan te gaan van een zich ontwikkelende markt voor specialistische elektronica.

Gerelateerde producten
Rotel DT-6000CD Speler
€ 2299,00 € 1999,00
Rotel RA-6000Stereo Versterker
€ 4499,00
Meer nieuwsberichten
Marantz inruil actie

Marantz inruil actie

Marantz bestaat 70 jaar. Profiteer nu van de Marantz inruil actie en verbeter uw geluidservaring met Marantz.

Meer informatie
Luistershow op 14 en 15 oktober bij Stassen Hifi

Luistershow op 14 en 15 oktober bij Stassen Hifi

Stassen Hifi zal op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober 2023 een luistershow organiseren in Tegelen waar o.a. de merken Audio Note, Riviera en AVM te beluisteren zijn.

Meer informatie
Terug naar boven.