Naar de inhoud springen. Terug naar Home

Oehlbach

Oehlbach is zich in 1975 gaan toeleggen op het produceren van goede luidsprekerkabels. Inmiddels is Oehlbach GmbH uitgegroeid tot Duitslands grootste kabelleverancier. Aanvankelijk dus met alleen luidsprekerkabels en signaalkabels voor apparatuur, later met accessoireproducten voor carhifi installaties. De echte doorbraak kwam toen Oehlbach als één van de eersten een compleet, hoogwaardig kabelassortiment kon aanbieden voor video- en homecinema gebruik. Hiermee ontsteeg Oehlbach radicaal en definitief de middenklasse en zette maatstaven voor high end video- en digitale audio verbindingsproducten.

Inmiddels heeft Oehlbach zich begeven op het terrein van computerverbindingskabels. Dit omdat er een steeds verdergaande aaneensmelting zichtbaar is van pc- en homehifi/video gebruik. Dit wordt niet in het minst veroorzaakt door de stormachtige opmars van personal audio producten zoals MP-3 spelers. 
Oehlbach verdeelt het productenpakket in 3 kwaliteitsklassen, die met sterren worden aangeduid. 5 sterren is het absolute high end. Beter is er niet. 4 sterren is een zeer goede kwaliteit voor diegenen die al een heel traject aan verbeteringen achter de rug hebben. 3 sterren representeren de basiskwaliteit van Oehlbach, die nog altijd met kop en schouders uitsteekt boven het gemiddelde en vaak daar begint waar andere merken ophouden. 


Oehlbach houdt niet van overdreven opsmuk, kiest voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en investeert in kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast reageert Oehlbach snel op nieuwe ontwikkelingen op de markt, zoals ook nu Oehlbach weer als eerste laat zien dat HDMI kabels met lengtes tot 20 meter goed kunnen functioneren. En niet te vergeten de service: vrijwel alle kabels kunnen als maatwerk worden geleverd om voor uw specifieke eisen een oplossing te bieden. 
Elke hifi- of homecinema installatie presteert pas optimaal met Oehlbach kabels!

 

Terug naar boven.