Naar de inhoud springen. Terug naar Home
Eerst luisteren voordat u beslist?
Magnat hybride versterkers

Magnat hybride versterkers

De hybride versterkers van Magnat zijn aangevuld met twee nieuwe modellen, de Magnat MA 700 geïntegreerde versterker en de Magnat MR750 receiver. Maar wat maakt ze nu eigenlijk hybride? De modellen uit de MR- en MA-serie van Magnat hebben zowel transistortechnologie als buizentechnologie aan boord. De buizen zorgen voor verfijning in het geluid, terwijl de transistorversterking zorgt voor extra kracht en vermogen. Met ruime connectiemogelijkheden waaronder digitaal optische en coaxiale inputs, Bluetooth 5.0 en aptX en hoogwaardige phono-voorversterking.
Display

Display

Het display is voorzien van een two-line display met drietraps-aanpasbare helderheid. Aan de andere zijde van het display kijkt de luisteraar naar de interne verlichting van de buizen.

Buizen voorversterking

Buizen voorversterking

De buizentechnologie geeft de producten van de Magnat MA- en MR-serie de gewaardeerde warmte en verfijning in het geluid, met ingebrande ECC 81 high-end buizen die prachtig verwerkt zijn in het chassis.

Transistor eindversterking

Transistor eindversterking

De transistortechnologie geeft een solide continue output en zorgt voor extra power en vermogen bij het aansturen van luidsprekers in de eindversterking. Het vermogen gaat daarom tot 320 watt maximaal pulsvermogen.

Solide aluminium frontpaneel

Solide aluminium frontpaneel

De MA- en MR-lijn zijn voorzien van een solide chassis en een geborsteld aluminium frontpaneel.

Met discrete aluminium bedieningsknoppen, grote draaiknop voor zeer precieze volumecontrole en markante aanwezigheid van verlichting uit de buizen voor dat beetje extra buizenelegantie, zijn de Magnat apparaten uit de MA- en MR-serie niet alleen krachtig in prestaties maar ook in aanblik. Met zwarte en zilveren afwerkingen zijn ze goed te verwerken met allerlei interieurs en kleuren speakers.

Gerelateerde producten
Magnat MR 750A/V Receiver
€ 1049,00
Magnat MA 900Stereo Versterker
€ 1349,00 € 1299,00
Magnat MA 700Stereo Versterker
€ 949,00
Meer nieuwsberichten
Rotel Diamond Series

Rotel Diamond Series

Rotel heeft met de Rotel DT-6000 een DAC en de Rotel RA-6000 een geïntegreerde versterker aan de Diamond Serie toegevoegd.

Meer informatie
Triangle Borea BT bluetooth speakers

Triangle Borea BT bluetooth speakers

De Triangle Borea BT Serie is een serie bluetooth luidsprekers welke volledig uitgerust zijn met alle benodigde connectiviteit.

Meer informatie
Terug naar boven.