Whatsapp
Whatsapp
Bel mij terug
Bel mij terug
Contact
Contact
 

Het Palazzo luisterkasteel, een ware hifi sensatie

Het Palazzo luisterkasteel beslaat ruim 1000 m² en is een ware beleving voor liefhebbers van hifi en highend die voorrang geven aan de hoogste vorm van kwalitatief huiselijk entertainment.

De volledig gerenoveerde audioruimtes van het Palazzo luisterkasteel zijn omgeven door een imposant interieur en bieden de mogelijkheid om exact dezelfde unieke geluidscondities te creëren als in uw persoonlijke thuissituatie. Het Palazzo luisterkasteel loopt voorop in alle moderne woon- en geluidseisen die de dag van morgen aan het kritische oor stelt.

Maak een luisterafspraak

Maak een luisterafspraak

Wilt u eerst luisteren voordat u tot koop overgaat? Geen probleem. Maak direct een luisterafspraak.

Luisterafspraak maken
Virtuele Tour

Virtuele Tour

Maak een virtuele tour door het Palazzo luisterkasteel en ontdek de veelvoud aan luisterruimtes.

Bekijken
Auro 3D theater

Auro 3D theater

Het Palazzo luisterkasteel beschikt over het enige "Certified Auro 3D Home Theater" ter wereld.

Meer informatie

Luisteren op maat

Onze ervaren adviseurs houden rekening met de ruimte waarin u de installatie wilt plaatsen en berekenen de geluidseffecten die door de aankleding van deze kamer ontstaan. Op deze manier kiezen wij in ons Palazzo luisterkasteel één van de 14 luisterruimtes uit, die het beste bij uw woonkamer past.

Voorbereid op de toekomst

De luisterruimtes zijn compleet uitgerust voor de toekomst en de luisteraar staat in het middelpunt van deze revolutionaire wending. In iedere luisterruimte kan muziek razendsnel en uiterst betrouwbaar worden gestreamd. Met andere woorden, de bezoeker kan alle gewenste muziekvormen beluisteren via iedere willekeurige smartphone of tablet.

Maak direct een luisterafspraak

Stassen Hifi is ervan overtuigd dat losse uitstekend presterende componenten niet garant staan voor een perfect klinkend geheel. Stassen Hifi gaat voor maatwerk en is ruim ervaren in het maken van juiste combinaties om juist wel die perfecte synergie te verkrijgen, uiteraard altijd met respect voor uw budget.

De speciale ingerichte luisterruimtes zijn indrukwekkend en ingericht voor onder andere high-end hifi, home theater en streaming audio. De zorgvuldig samengestelde systemen geven de luisteraar een gevoel van realisme waarbij ons team altijd strikt rekening houdt met de inrichting van uw huissituatie. Perfect geluid creëer je immers door een samenspel van audiocomponenten, ruimte, persoonlijke smaak en ervaring.

Op zoek naar de passende keuze? Maak direct een luisterafspraak
Kom luisteren bij Stassen Hifi
Op zoek naar de passende keuze? Maak direct een luisterafspraak