Naar de inhoud springen. Terug naar Home

SVS Prime Tower

Luidspreker

De SVS Prime Tower-luidsprekers leggen de lat voor geluidskwaliteit en hoogwaardige aantrekkingskracht onder torenluidsprekers overal in de buurt van de prijs. De SVS-vlo... Verder lezen

€ 699,00 per stuk en incl. BTW.
  • Levertijd
    Black ash: 3-5 werkdagen
    Piano gloss: 3-5 werkdagen
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending.
  • 14 dagen lang gratis* retourneren.
  • Wij zijn officieel SVS dealer.
  • Onze klanten beoordelen ons met 4.8 van 5 (423 beoordelingen).

Specificaties van de SVS Prime Tower

Type luidspreker Vloerstaande luidspreker 
Frequentie bereik 30 Hz - 25 kHz 
Gevoeligheid 87 dB 
Aanbevolen vermogen 20 - 250 watt 
Impedantie 8 Ohm 
Aantal speakerunits 1" aluminium dome tweeter
4,5" midrange driver
dual 6,5" woofers 
Afmetingen (H x B x D) 930 x 200 x 295 mm 
Gewicht 18,2 kg per luidspreker 
Kleur Black ash, Piano gloss 
Garantie 5 jaar 

Over de SVS Prime Tower

De SVS Prime Tower-luidsprekers leggen de lat voor geluidskwaliteit en hoogwaardige aantrekkingskracht onder torenluidsprekers overal in de buurt van de prijs. De SVS-vloerstaande luidspreker van referentiekwaliteit is verbazingwekkend transparant, met een brede, stabiele soundstage en scherpe weergave van stemmen en instrumenten, allemaal onderbroken door een diepe maar nauwkeurige lage frequentie-uitbreiding.

Daag de SVS Prime Tower-luidsprekers uit met elke dynamisch geladen muziek- of filmsoundtrack en het onthult nieuwe lagen van geluid en details waarvan je het bestaan niet wist. Met technische en ontwerpkenmerken die zijn ontleend aan de veelgeprezen SVS Ultra Series-luidsprekers, is de Prime Tower een sonische prestatie die opkomt tegen de beste luidsprekers ter wereld.

De 4,5-inch midrange-driver van de SVS Prime Tower is zorgvuldig ontworpen voor akoestische uitmuntendheid en is gemonteerd in zijn eigen speciale en volledig afgesloten compartiment om een soepele, precieze en heldere midrange vrij van kleuring te garanderen. Het conusmateriaal is extreem licht en stijf en behoudt een vlakke frequentierespons met uitstekende handling over de fundamentele middenfrequenties.

Dubbele 6,5-inch woofers van de SVS Prime Tower leveren moeiteloos diepe en gearticuleerde bassen om de stemming te bepalen en de low-end impact van instrumenten, baslijnen en filmgeluidseffecten te accentueren. Elke woofer heeft een apart intern compartiment in de kast met zijn eigen aangepaste poortafstemfrequentie. Het resultaat is een diepe, krachtige en nauwkeurige bas die je hoort en, nog belangrijker, voelt.

De 1-inch aluminium dome-tweeter van de SVS Prime Tower is licht, efficiënt, stijf en speelt kristalhelder bij hoge volumes. De helderheid biedt een gevoel van totale transparantie, terwijl het een 'luchtige' presentatie en ongelooflijk onthulde hoge tonen biedt, zodat vrouwelijke zang en dialogen altijd helder en soepel klinken.

Reviews van de SVS Prime Tower

Heeft u ervaring met de SVS Prime Tower? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Schrijf een review over de SVS Prime Tower

Heeft u ervaring met de SVS Prime Tower? Schrijf een review en help andere geïnteresseerden.

Gerelateerd aan de SVS Prime Tower
SVS PB-1000 PRO
€ 949,00
Terug naar boven.